Sams Pubquiz Bingo Quiz

Bingo Quiz

Bingo Quiz

(Online) Bingo

Ben je op zoek naar een bingo, maar heb je geen zin in zo´n hele saaie waarbij eigenlijk in je eentje aan het meespelen bent?  Dan is Sam’s Bingo Quiz het uitje dat je zoekt, want je speelt hem in teams tegen elkaar.

Deze Quiz is heel anders dan de bingo die jij kent. Bij ‘gewone’ bingo is het ieder voor zich. Je krijgt een eigen bingokaart waarmee je speelt. Op de bingokaart streep je de cijfers weg die getrokken worden. Als je een volle rij hebt of een volle kaart dan roep je bingo en win je als speler een prijs.

Wat maakt de Bingo Quiz anders dan anders? Omdat wij in je eentje spelen helemaal niet vinden passen bij een teamuitje, hebben wij een Bingo bedacht waarbij je samen moet werken om de juiste antwoorden krijgen. Tijdens de Bingo Quiz moet je met je team overleggen en raadsels oplossen om bingo te behalen. Zo kun je met je team dus ook een prijs winnen bij de Bingo Quiz.

Sams Pubquiz Bingo Quiz
https://youtu.be/_AE-tobbV6w

Hoe wordt de Bingo Quiz gespeeld?

We spelen 2 verschillende soorten bingo. Bij de eerste bingokaart moeten er cijfers doorgestreept worden. De cijfers krijg je door de juiste antwoorden te geven op de quizvragen.

Met de tweede bingokaart spelen we een hitjesbingo, waarbij de stukjes van liedjes voorbijkomen. Staat het liedje op de kaart van jouw team? Dan ben je weer dichterbij een volle rij. Bij deze ronde wordt er ook natuurlijk uit volle borst meegezongen met quilty pleasures uit de hitlijst.

De quiz zal tussen de 1,5 en 2 uur duren. De Bingo Quiz kan online of live op locatie gespeeld worden. Nu de maatregelen zijn versoepeld, is dit namelijk ook gewoon weer mogelijk!

Sams Pubquiz Bingo Quiz
Sams Pubquiz Bingo Quiz 1
Sams Pubquiz Bingo Quiz

Heb jij speciale wensen of wil je een Quiz op maat neem dan contact op met Sam

“Hartstikke leuke pubquizz, online, coronaveilig teamuitje. Sams geduld met digitaal minder vaardigen is geweldig. Uiteindelijk zorgt Sam dat iedereen dan ook online is en kan de pret beginnen. Iedereen werd tijdens de quizz enthousiast door de interactie en competitie, het leukste wat je in deze corona-tijd kan bereiken!”

Bram Thio

“Wauw wat een leuke avond hebben wij als collega’s met elkaar gehad! De twee uur vlogen voorbij en het leek toch een beetje alsof we ECHT met elkaar in de kroeg zaten. Sam doet het fantastisch, enthousiast en super geduldig met het instellen van alle techniek bij iedereen. Ik vond het jammer toen het voorbij was! Echt een aanrader….”

Lieke Blom

“Wat een geweldige ervaring. We hebben met ons team zo genoten van de online pubquiz. Sam is een geweldige presentator. Heel veel geduld met iedereen (van alle leeftijden) ingelogd krijgen in het systeem. Een erg leuke manier om in deze corona tijd een leuk uitje met je team te hebben. Even iets heel anders dan het werk. Daarnaast een geweldige verzorging van de borrelplankjes. Zo top geregeld. Echt een luxe uitje op deze manier. Dank je wel Sam!”

Suzanne van de Weerd

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.

× App me gerust!