Slide Verrassend
Verbindend

In de media

Naast de teambuildingsquizzen verzorgen we ook pubquizzen voor singles. Omdat speeddaten meestal voor singles een drempel heeft, is de Singles Pub Quiz in het leven geroepen. Daarbij wisselen de teams steeds, waardoor je als singles steeds andere leuke singles leert kennen.

In de coronatijd is Sam’s Pub Quiz een samenwerking aangegaan met Sizzl Date Events. Samen hebben we de Single Pub Quiz omgedoopt tot een online versie. En dit is opgepikt door Linda Magazine. Het artikel kun je HIER lezen.

Ook op de radio bij Fun X heeft Sanne van Sizzle verteld over onze Singles Pub Quiz. HIER kun je het fragment terugluisteren.

Teambuildingsquiz

Het artikel dat ik geschreven heb over de (on)zin van teambuilding is verschenen in een online magazine over werkgeluk en vitaliteit. Het magazine is bedoeld voor leidinggevenden. Het hele artikel staat natuurlijk op mijn site je kunt het HIER lezen.

Teambuildingsquiz op de radio

En ook op de radio heb ik 20 minuten lang mogen vertellen over het essentiele belang van sociale verbinding bij werknemers in teams en natuurlijk ook mijn teambuildingsquiz en mijn online pubquizzen. Het hele interview kun je HIER zien en horen.

× App me!