De Netwerkpubquiz voor ondernemers

Volgende editie

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de volgende editie in volle gang. Weet je nog een leuke horecazaak om deze netwerkquiz te organiseren? Laat het dan even weten en dan neem ik contact op.

at is de netwerkpubquiz?

Wat is de netwerkpubquiz?

De Netwerkpubquiz is een netwerkevenement waarbij je gaat netwerken met andere ondernemers op gezellige ongedwongen manier. Hierbij weet je aan het einde van de quiz écht wie er bij je aan tafel gezet hebt en aan wie je echt iets kan hebben voor je bedrijf.

Hoe is deze quiz tot stand gekomen?

Bij de meeste netwerkborrels hebben ondernemers het gevoel dat ze zichzelf moeten verkopen en voelen druk om een goede pitch neer te zetten. Aan het einde van zo’n bijeenkomst weet je bijna geen namen en is de kans groot dat je een ongemakkelijk gesprek hebt gehad met een ondernemer die niet interessant voor je is. Omdat er natuurlijk een veel fijnere manier moet zijn om te netwerken, is deze gezellige netwerkpubquiz in het leven geroepen.

Voor wie is het?

De quiz is alleen voor ondernemers die houden van gezelligheid en die hun netwerk willen laten groeien. Niet elke ondernemer voelt zich gemakkelijk bij het verkopen van zichzelf of het aanprijzen van de producten of diensten. Tijdens het quizzen leer je elkaar en je bedrijven op een natuurlijke manier kennen. Door het rouleren van de teams, leer je heel veel verschillende ondernemers kennen. Ook  is  genoeg ruimte voor iedereen om zichzelf zichtbaar te maken. Je mag flyers, banners, voorbeelden van producten of diensten en uiteraard je visitekaartjes meenemen. En zelfs als je niet van spelletjes houdt, word je hier toch heel fanatiek.

Het netwerken bij de quiz is net werken, maar dan veel ontspannender en leuker!

Bekijk hier de video van het radio-interview over de netwerkpubquiz.

                                    Network Pub Quiz

Voor bedrijven, evenementenbureaus en horeca

Wil je met je bedrijf of voor een bedrijf een netwerkevenement organiseren, dan is deze netwerkquiz heel erg geschikt. Bij de meeste netwerkborrels hebben ondernemers het gevoel dat ze zichzelf moeten verkopen en voelen druk om een goede pitch neer te zetten. Aan het einde van zo’n bijeenkomst weet je bijna geen namen en is de kans groot dat je een ongemakkelijk gesprek hebt gehad met een ondernemer die niet interessant voor je is.

Bij deze quiz is het anders. Het netwerken begint namelijk al met het invullen van het voorblad waar alle namen genoteerd moeten worden en de teamnaam. Wie zit er bij je aan tafel en welke achtergrond heeft de ander? Welke teamnaam past? Wat is er gemeenschappelijk? Tijdens het quizzen heb je snel door met wie je een klik hebt en wat je voor elkaar zou kunnen betekenen. En het is fijn dat er tijdens het quizzen geen ongemakkelijk één-op-één gesprekken zijn, want je zit in een team. Er wordt drie keer gewisseld van teams, waardoor veel verschillende ondernemers met elkaar échte verbinding kunnen maken.

De quiz duurt drie uur en dit is inclusief drie pauzes waarin uiteraard ook het netwerken aan bod komt. Afhankelijk van het tijdstip waarop de quiz plaatsvindt kan dit eventueel gecombineerd worden met een lunch of diner.

Hoe werkt de quiz?  Er worden drie sets van drie ronden gespeeld. Na elke drie ronden is er een pauze. Aan het eind van de pauze wordt er steeds een tussenstand gegeven. Na de laatste pauze komt de eindstand en daarbij worden de winnende ondernemers bekend gemaakt. De ondernemers kunnen door de wisselingen van teams individueel punten scoren. De prijzen die ze kunnen winnen, kunnen door je eigen bedrijf aangeboden worden.

× App me!