Verrassend
Verbindend

Schrijf je hier in.

Je ontvangt dan voor zondag een instructiemail met een persoonlijke link en wachtwoord voor jouw team. Noteer goed vanuit hoeveel verschillende huizen je meespeelt, zodat we het juiste aantal plekken voor je kunnen reserveren. Dit mogen er maximaal 5 zijn. Ben je met meer? Splits je team dan even op.

Per team betaal je 25 euro. Dat is met 5 personen dus maar 5 euro per persoon. En natuurlijk kun je ook een prijs winnen: een pubquiz die je zelf kunt presenteren voor jouw familie of vrienden ter waarde van 500 euro.

De quiz bestaat uit leuke ronden van de afgelopen 5,5 jaar.

Met hoeveel huishoudens wil jij mee doen?

Zondag 14 februari

De online februari Pub Quiz

Deze online pubquiz is voor iedereen die op 14 februari de liefde en verbinding wil vieren met de mensen die we lief hebben. Je kunt daarom gezellig mee te doen met je vrienden, met familieleden en met je collega´s.

Een mooie invulling van Valentijnsdag toch?

Wat maakt Sam’s Online Pubquiz leuker dan al die andere?

Op dit moment wordt een online pubquiz vaak gestreamd. Wat ontzettend jammer is bij dit soort gestreamde quizzen is dat er geen echte interactie mogelijk is met de presentator, dat je geen idee hebt tegen welke teams je aan het spelen bent, dat je tussendoor niet ziet op welke plek jouw team staat en dat de eindstand pas de volgende dag bekend is. Daarom is deze online pubquiz is anders.

Sam’s Online Pubquiz is anders

Dit is niet zomaar een online pubquiz, maar eentje waarbij je ook alle andere teams ziet. Je krijgt bij deze online pubquiz natuurlijk ook een tussenstand en een eindstand. En bij deze online pubquiz is er echte interactie met de presentator en de andere teams mogelijk. De quiz wordt op een hele enthousiaste manier gepresenteerd en er is alle ruimte om grapjes te maken tussendoor. Zowel met elkaar als met de quizmaster.

Hoe werkt Sam’s Online Pubquiz

De quiz start om 15.30 uur en vanaf  15.00 uur kan er ingelogd worden om alles te testen. Wij zitten dan voor je klaar om te zorgen dat je de quiz goed in beeld hebt, dat je de quizmaster ziet en dat je alle andere teams ziet en kunt horen. Je speelt met vrienden, collega’s of familieleden die allemaal in hun eigen huis zitten. Er zijn in totaal 20 plekken voor teams. Op deze manier kunnen we alle online antwoordformulieren tijdens de quiz nakijken en krijg je ook een tussenstand en natuurlijk de eindstand. .

Wat kost Sam’s Online Pubquiz

De investering voor deze supergezellige avond is € 25 per team. Per team mag je met maximaal 5 personen deelnemen. En welke budget je uitgeeft aan je lievelingshapjes en drankjes is helemaal aan jezelf!

Wat kun je winnen?

Het winnende team krijgt voor elk teamlid een online pubquiz ter waarde van € 100,-, Deze online pubquiz kun je zelf presenteren aan je vrienden of familie voor een gezellige avond. In totaal is de waarde van deze prijs dus ​€ 500,-. De prijs is te verzilveren tot en met maart.

Wat heb je nog voor deze Online Pubquiz

Voor het bijwonen van deze quiz heb je  twee apparaten nodig. Een computer of laptop om naar de quiz te kijken en een telefoon om te overleggen met je team. Sam’s Pub Quiz maakt gebruik van de betaalde versie van Zoom en daarom is hij veilig en avg-proof.

Je kunt jouw team opgeven via het contactformulier op deze pagina.  Je ontvangt dan een mail met de link naar de quiz en de persoonlijke code om mee in te loggen.

Tot 14 februari!

× App me!