Verrassend
Verbindend

Wil jij deelnemen aan de Netflix Pub Quiz?

Voor 20 euro per team (max. 8 personen) kan je je inschrijven.

Vrijdag 4 september

De online Netflix Pub Quiz

Wat maakt Sam’s Online Pubquiz leuker dan al die andere?

Op dit moment wordt een online pubquiz vaak gestreamd. Wat ontzettend jammer is bij dit soort gestreamde quizzen is dat er geen echte interactie mogelijk is met de presentator, dat je geen idee hebt tegen welke teams je aan het spelen bent, dat je tussendoor niet ziet op welke plek jouw team staat en dat de eindstand pas de volgende dag bekend is. Daarom is deze online pubquiz is anders.

Sam’s Online Pubquiz is anders

Dit is niet zomaar een online pubquiz, maar eentje waarbij je ook alle andere teams ziet. Je krijgt bij deze online pubquiz wel twee keer een tussenstand en natuurlijk een eindstand. En bij deze online pubquiz is er echte interactie met de presentator en de andere teams mogelijk. De quiz wordt op een hele enthousiaste manier gepresenteerd en er is alle ruimte om grapjes te maken tussendoor. Zowel met elkaar als met de quizmaster.

Hoe werkt Sam’s Online Pubquiz

De quiz start om 20.30 en vanaf 20.00 kan er ingelogd worden om alles te testen. Je speelt met vrienden, collega’s of familieleden die allemaal in hun eigen huis zitten. Er zijn in totaal plekken voor teams. Op deze manier kunnen we alle online antwoordformulieren tijdens de quiz nakijken en krijg je ook twee keer een tussenstand en natuurlijk de eindstand. .

Wat kost Sam’s Online Pubquiz

De investering voor deze supergezellige avond is € 20 per team. Per team mag je met maximaal 8 personen deelnemen. En het voordeel is dat je jouw favoriete hapjes en drankjes erbij hebt, want die haal je zelf. 😉

Wat heb je nog voor deze Online Pubquiz

Voor het bijwonen van deze quiz heb je wel twee apparaten nodig. Een computer of laptop om naar de quiz te kijken en een telefoon om te overleggen met je team. Sam’s Pub Quiz maakt gebruik van de betaalde versie van Zoom en daarom is hij veilig en avg-proof.

Omdat de online pubquiz snel vol zit, mag je je vast opgeven via het contactformulier. Vanaf dinsdag 1 september kun je je aanmelden via de webshop. Voor alle teams die vorige keer te laat waren; vol is vol dus meld je snel aan.

Tot vrijdag!

× App me!