Verrassend
Verbindend

Online pubquiz

Mis jij je collega’s ook, wil jij je team weer echt verbinden of werd het teamuitje door corona gecanceld?  Dan is de online pubquiz dé oplossing. Sam’s Pub Quiz presenteert een op maat gemaakte pubquiz online, waarbij iedereen elkaar kan zien en horen. Gezellig lachen met elkaar om de vragen en elkaars antwoorden. Juist nu in deze coronarigheid is het tijd voor verbinding, ontspanning en gezelligheid.  Wil je meer weten over deze online pubquiz? Klik dan op de informatiebutton.

Wat onderscheidt deze online pubquiz van een andere online pubquiz?

  • Bij deze online pubquiz is er wél interactie mogelijk met de quizmaster en alle andere collega’s (Gewoon via de microfoon en niet beperkt tot de chatberichten naar de quizmaster)
  • Je kunt elkaar bij deze online pubquiz allemaal horen en zien.
  • Alle antwoorden worden voor je nagekeken. (Dit wil je toch ook niet zelf doen bij een online pubquiz?)
  • Er wordt bij deze online pubquiz zelfs een tussenstand gegeven.

Het grootste verschil is dat je bij deze online pubquiz echt het gevoel hebt dat je ‘uit’ bent met je collega’s. Het lijkt alsof je bij deze online pubquiz zelf in een spelshow zit, samen met je team, terwijl je je andere collega’s ook ziet.  Bij andere bedrijven kun je de quizzen vaak alleen zien op je scherm en misschien je team waarmee je de pubquiz speelt ook, maar de rest van je collega’s zie je niet. Terwijl daar nou juist de verbinding, de magie zit. Die magie is bij deze online pubquiz wel aanwezig.

Daarnaast is er bij deze online pubquiz ook interactie met mij, de quizmaster, mogelijk. Je hoeft dus niet alleen maar te staren naar je beeldscherm. Iedereen kan elkaar zien en met elkaar praten. In tegenstelling tot andere bedrijven die een online pubquiz aanbieden, kun je dus echt praten met elkaar en ben je niet alleen aangewezen op een groeps-chat. Voor het spelen van deze online pubquiz heb je twee devices nodig. Een computer, waarop je de quiz, de quizmaster en je collega’s ziet én een telefoon waarop je je quizteam ziet.

Deze online pubquiz is niet alleen heel erg verbindend omdat je elkaar ziet en spreekt, maar ook omdat je samen met je team de meeste vragen goed wil beantwoorden. De pubquiz bestaat uit 7 ronden. Er komen bij deze online pubquiz algemene vragen, muziekvragen, filmpjes en foto’s voorbij en er wordt vooral ook heel veel gelachen om elkaars antwoorden, suggesties en grappige opmerkingen.

Bij deze online pubquiz krijg je ook een tussenstand en natuurlijk als de online quiz afgelopen is de eindstand. Als bedrijf kun je bij deze online pubquiz zelf kiezen wat de prijs wordt voor de winnaars. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat het winnende team een week lang zelf geen koffie hoeft te halen. Ook kun je de verliezers een taak geven. Bijvoorbeeld een week lang kopietjes maken voor een ander team.

Wat zijn de kosten van deze online pubquiz?

Wil je meer weten over deze online pubquiz? Neem dan even contact op. De prijs van deze online pubquiz kan variëren, omdat de quiz voor dit online teamuitje op maat gemaakt wordt naar de wensen van het bedrijf. Ook wordt er rekening gehouden met het soort teamleden dat het bedrijf heeft. Ook het aantal deelnemers heeft invloed op de prijs.

Sam’s pub quiz borrelpakket

Om een totaalbeleving te creëren bij de teamleden is het ook mogelijk om Sam´s Pub Quiz borrelpakketten thuis te laten bezorgen voor tijdens het online teamuitje.  Er is geen standaard pakket voor tijdens het online teamuitje, want we maken alles op maat naar de wens van de klant. Zowel de inhoud van het borrelpakket als het budget ervoor  is door het bedrijf zelf te bepalen. De foto is een voorbeeld van één van de pakketten die we op maat gemaakt hebben.

In dit filmpje is te zien hoe de gezellig sfeer in het team is tijdens het uitje. Je krijgt een duidelijk beeld van de interactie die mogelijk is.

In dit filmpje zie je hoe de quiz eruit kan zien.

Ervaringen

Saskia Derksen
HR-coördinator bij Tesla

Leuke quiz, zeer up to date! Sam, je doet het goed, ik heb zin in de volgende keer!

Klaartje van Dillen-Koorn
Hoofd HRM at DeBasisFluvius

Sam weet feilloos de groep te “lezen” en aan te sluiten op de sfeer en onderlinge verbanden. Ze heeft, mede door haar open houding, binnen een hele korte tijd de groep mee. Een van onze collega’s kwam later binnen, toen we al begonnen waren. Zij gaf mij later aan: “ik kon voelen dat er hier een team bezig was – dat de sfeer en de verbinding er plotseling is”. Dat is mede te danken aan de betrokken en bevlogen leiding van Sam! Vakvrouw en van harte aanbevolen! 

Tom Brouwer
Manager Café de Tapperij

Sam doet de pubquizzen al vanaf juni 2018 in de kroeg waar ik manager ben. De quizzen zijn altijd verschillend en altijd even goed! Sam zorgt voor veel aanwas van nieuwe klanten die daarvoor de kroeg vaker bezoeken. Ook de vaste gasten zijn altijd aanwezig om met elkaar de rest te verslaan! Ze verdient zichzelf in ieder gebal dubbel en dwars terug!

Marielle van Ramshorst
Eigenaar bij ML Dance Centre
Interim Manager

Inmiddels verschillende quizzen bij Sam gevolgd. De gewone pubquiz, de single’s pubquiz, een persoonlijke pubquiz als babyshower en een personeelsuitje met quiz. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Wat ik prettig vind ik de samenwerking met Sam is dat de communicatie altijd helder verloopt. Sam is duidelijk in wat ze nodig heeft om de perfecte quiz voor je neer te zetten en dat is tot nu toe alle keren goed gelukt. Vooral de persoonlijke quizzen zijn enorm aan te raden en echt op maat gemaakt. Ze gaat er voor de volle 100 % voor!

Jaap Bressers
Inspirerend spreker

Energiek, gezellig en professioneel, dat is Sam. Wij hebben onder begeleiding van Sam een enorm leuke en mooie middag gehad. Ik kom op veel evenementen en heb al aan veel verschillende activiteiten deelgenomen, maar Sam heeft hier wel iets bijzonders te pakken. Op een hele leuke en gezellige manier elkaar ook nog eens beter leren kennen en meer verbinding leggen. Deze pub quiz beveel ik zonder aarzelen aan.

Arjan Vergeer
Auteur | Spreker | Oprichter 365DagenSuccesvol.nl

Zin in een hilarische avond vol onverwachte weetjes over je collega’s? Boek dan Sam. Professioneel, ontspannen en sensitief begeleidt ze een onvergetelijke pubquiz, die zorgt voor plezier, verbinding, verrassing, heel hard lachen en heel veel energie. Ik raad Sam van harte aan.

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op  de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik al gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg online teamuitjes en offline (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegen de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten benoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.

× App me!