Verrassend
Verbindend

Ben jij op zoek naar het juiste uitje?

Bekijk in deze video hoe zo’n fotoronde die op maat gemaakt is eruit kan zien.

In dit filmpje kun je de sfeer zien bij een team bij de online pubquiz. Kun je nagaan hoe goed de sfeer offline is!

Een pubquiz op maat gemaakt

Ben je op zoek naar een pubquiz die op maat gemaakt wordt? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Natuurlijk komt jullie eigen logo in de quiz, maar dat is lang niet alles. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe de quiz eruit komt te zien. Wil je dat er een vragenronde op maat gemaakt wordt over jullie organisatie, dan kan dit uiteraard. Vind je het leuk dat iemand uit jullie team extra in het zonnetje gezet wordt vanwege een afscheid bijvoorbeeld of een verjaardag, dan denken wij met je mee hoe we dit op een zo’n leuk mogelijke manier kunnen organiseren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een fotoronde te maken met kleuterfoto’s van de teamleden. Een voorbeeld daarvan is te zien in het filmpje.

Wat ook altijd een succes is, is de guilty pleasure muziekronde. Bij deze ronde leveren collega’s hun liedje in en dan worden de guilty pleasures gedraaid. Het is dan de bedoeling dat je raadt van welke collega de guilty pleasure is.

Maar er is echt nog veel meer mogelijk! Alle ideeen kun je bij ons neerleggen en dan bedenken wij hoe we dit het beste kunnen uitvoeren. Ook de duur van de quiz zal op maat gemaakt worden. Het hangt van jullie wensen af hoeveel ronden de quiz heeft. Omdat alles op maat gemaakt wordt, zal het team zich met dit uitje echt speciaal en gewaardeerd voelen.

De op maat gemaakte quiz  is zowel offline als online mogelijk. Daarom geven wij ook de zekerheidsgarantie. Mocht er nog een tweede coronagolf komen en heb je dit uitje voor de offline variant geboekt, dan kan dit uitje sowieso doorgaan. We doen hem dan gewoon gezellig online!

Wat maakt dat dit uitje online ook nog steeds verbindend en leuk is?

  • Bij dit teamuitje is er wél interactie mogelijk met de quizmaster en alle andere collega’s (Gewoon via de microfoon en niet beperkt tot de chatberichten naar de quizmaster)
  • Je kunt elkaar allemaal horen en zien.
  • Alle antwoorden worden voor je nagekeken net als bij de offline versie. (Dit wil je toch ook niet zelf doen bij een uitje?)
  • Er wordt zelfs een tussenstand gegeven.

Kortom, ook de op maat gemaakte pubquiz online is een feestje voor het team!

× App me!