Verrassend
Verbindend

Onze Pubquiz op locatie

Door de versoepelingen is een pubquiz op locatie gelukkig ook weer mogelijk! Hoe fijn is het dat je in je eigen stadskroeg of stamkroeg met jullie gezelschap de pubquiz op locatie kunnen spelen. Het kan een pubquiz zijn waarbij je de plek uitkiest of je kunnen het kiezen van de locatie ook aan ons overlaten.  Bij de pubquiz op locatie is niet alleen de plek uit te kiezen, maar ook het soort quiz. Er is natuurlijk een succesquiz, maar je kunt ook kiezen voor teambuildingsquiz als pubquiz op locatie.

De succes pubquiz op locatie

In deze pubquiz op locatie zitten er allemaal verschillende ronden die zorgvuldig uitgekozen zijn, zodat ze voor iedereen leuk zijn om te spelen. Wij vinden dat deze Succes  pubquiz moet aansluiten bij elke doelgroep en daar zijn de ronden van deze quiz helemaal op samengesteld.

De teambuilding pubquiz op locatie

In deze pubquiz op locatie staat het team centraal. De deelnemers vullen van te voren een vragenlijst in met bijzondere vragen over onderwerpen waar je het normaal op je werk niet over hebt. Bijvoorbeeld welke film heeft je het meeste geraakt, wat is het gekste dat je ooit gedaan hebt en wat is je guilty pleasure muziek? De teamleden krijgen de antwoorden van elkaar te zien en er moet dan bij deze pubquiz op locatie geraden worden door wie welk antwoord gegeven is.

Een mooi voorbeeld van de teambuilding pubquiz op locatie hierbij is die van een basisschool. Ze hadden de plaatselijke kroeg afgehuurd waar ze hun vrijdagmiddagborrel drinken voor hun pubquiz op locatie. In een team met allemaal juffen, was ook een mannelijke conciërge. Op de vraag welke film hij het meest gezien had hij The Sound of music ingevuld. Toen hij bij de antwoorden onthulde dat het zijn antwoord was, werd er hard gelachen. Toen hij vervolgens vertelde dat dit de lievelingsfilm was van zijn overleden vrouw en dat het voelde alsof ze weer bij hem was als hij de film keek, werden er door collega’s traantjes weggepinkt.

Wil je meer lezen over de teambuilding pubquiz, dan kan dit hier.

× App me!