Verrassend
Verbindend

Voorbeeld Vragenronde Teambuildingsquiz

Bekijk in deze video hoe leuk de teambuildingsquiz kan zijn en wat voor soort vragen en antwoorden je kunt verwachten.

De testimonial door 365 dagen succesvol

In deze testimonial zie je Arjan Vergeer van 365 dagen succesvol samen met Carlijn van Rossum  vertellen hoe zij de teambuildingsquiz hebben ervaren.

Voorbeeld van de jeugdfotoronde

In deze testimonial zie je Arjan Vergeer van 365 dagen succesvol samen met Carlijn van Rossum  vertellen hoe zij de teambuildingsquiz hebben ervaren.

Gepersonaliseerde teambuildingsquiz

Bij deze quiz gaat het niet om het scoren van punten. Waarom dan wel? Om de verbinding die tot stand komt bij het horen van alle persoonlijke verhalen die achter de gegeven antwoorden van de collega’s komen.

Hoe werkt deze teambuildende quiz?

De deelnemers vullen van te voren een vragenlijst in met bijzondere vragen over onderwerpen waar je het normaal op je werk niet over hebt. Bijvoorbeeld welke film heeft je het meeste geraakt, wat is het gekste dat je ooit gedaan hebt en wat is je guilty pleasure muziek? De teamleden krijgen de antwoorden van elkaar te zien en er moet dan geraden worden wie welk antwoord heeft gegeven. Een mooi voorbeeld hierbij is die van een basisschool. In een team met allemaal juffen, was ook een mannelijke conciërge. Op de vraag welke film hij het meest gezien had hij The Sound of music ingevuld. Toen hij bij de antwoorden onthulde dat het zijn antwoord was, werd er hard gelachen. Toen hij vervolgens vertelde dat dit de lievelingsfilm was van zijn overleden vrouw en dat het voelde alsof ze weer bij hem was als hij de film keek, werden er door collega’s traantjes weggepinkt.

Wat kun je nog meer verwachten?

Niet alleen wordt er geraden naar ieders persoonlijke antwoord, maar ook kleuterfoto’s komen voorbij. Heel erg schattig en vooral grappig om te zien hoe collega’s er vroeger uitzagen. Ook worden de muziek guilty pleasures gedraaid en zal erachter gekomen moeten van wie bijvoorbeeld het liedje Barbie van Aquagirl is of Ich bin wie du van Marianne Rosenberg.  De juiste afwisseling in de ronden zorgt voor variatie, veel plezier en heel veel lachen.

× App me!