30 seconds toernooi

Voor iedereen die gek is op het spel 30 seconds!

Hoe leuk is het om dit fantastische spel in een toernooivorm te spelen als communicatieve teambuilding met jouw team of bedrijf? Met 10 echte 30 seconds speelborden waar je maximaal 20 teams bij kwijt kunt, komen wij naar jouw bedrijf toe. Omdat je met maximaal 5 mensen in een team speelt, kun je deze activiteit zeker met 100 mensen doen. En omdat de teams steeds rouleren van tegenstander ben je steeds samen met verschillende collega’s. Aan de hand visuele ondersteuning leiden wij het 30 seconds toernooi dat we spelen, houden we de standen bij en maken we de winnaars bekend aan het einde van het toernooi. En de investering in deze communicatieve teambuilding? Maar €19 euro per persoon exc. btw vanaf 40 personen. (Met minder personen is mogelijk in overleg)

ToepassingCommunicatie
Duur2 tot 2,5 uur
Vanaf80 personen*
Prijs p.p.€15 ex btw
* Minder personen mogelijk in overleg

“Verrassend verbindend!”

Hoe werkt het 30 seconds toernooi?

Eerst spelen de teams 4 ronden tegen elkaar. Daarna spelen de vier teams die het hoogste geëindigd zijn de halve finale en de finale. Uit de finale komt het winnende team van de avond. In de tussentijd kunnen de afgevallen teams natuurlijk nog tegen elkaar spelen.

Hoe speel je het spel 30 seconds?

Het doel van het 30 seconds spel is om als team 5 begrippen die op een kaart staan en door een van de spelers worden omschreven, binnen 30 seconden te raden. Elk goed geraden begrip levert een punt op. Het team met de meeste punten aan het einde van een ronde wint. Dit wordt bijgehouden in het toernooischema. Met behulp van een scherm leidt de presentator het toernooi in de juiste banen.

Bij 30 seconds gelden voor de speler die de begrippen omschrijft bepaalde regels. Wat mag deze speler zoal niet?

 • bij het omschrijven het begrip noemen of delen hiervan;
 • de technieken gebruiken ‘rijmt op’ of ‘klinkt als’;
 • verwijzen naar letters van het alfabet;
 • naar iets of iemand wijzen.

Wat mag deze speler wel?

 • praten, zingen, neuriën en gebaren maken;
 • de woorden ‘en’, ‘de’, ‘het’, ‘and’ en ‘the’ gebruiken als die in een te omschrijven naam voorkomen.

Het leuke van dit partyspel is dat je heel veel aan het lachen bent om elkaars omschrijvingen en antwoorden. Tijdens de 30 seconds avonden is er altijd een fantastische sfeer en mensen zijn door het rouleren systeem weer echt in contact met elkaar.

30 seconds toernooi horeca Sams PubQuiz
30 seconds toernooi horeca Sams PubQuiz
ToepassingCommunicatie
Duur2 tot 2,5 uur
Vanaf80 personen*
Prijs p.p.€15 ex btw
* Minder personen mogelijk in overleg

Ik wil graag meer informatie over ons 30 seconds aanbod

Ben jij enthousiast over ons 30 seconds toernooi. Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.
  Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

  Sam van den Haak

  Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

  Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt ge-highfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.