Wil je een echt unieke ervaring met teambuilding?

Waar jouw team nog een hele lange tijd over napraat? Die niet bol staat van ingewikkelde opdrachten of praatsessies? Maar een teambuildingsactiviteit met een spelelement, veel lol, ontspanning en veel verbindende elementen? Dan ben je bij Sam’s Pub Quiz aan het juiste adres. Bekijk de verschillende opties voor bedrijven/teams.

ToepassingTeambuilding
Duur2,5 tot 3 uur
Vanaf40 personen*
Prijs p.p.€40 ex btw
* Minder personen mogelijk in overleg
TypeLive of online
DuurNaar keuze
Vanaf40 personen*
Prijs p.p.€32,50 ex btw
*Minder personen mogelijk in overleg
ToepassingNaar keuze
Duur1,5 uur / 2,5 uur
VanafOnbeperkt*
Prijs€300 ex btw
* Deze quiz presenteer je zelf
ToepassingNetwerken
Duur2,5 tot 3 uur
Vanaf50 personen*
Prijs p.p.€20 ex btw
* Minder personen mogelijk in overleg
ToepassingCommunicatie
Duur2 tot 2,5 uur
Vanaf80 personen*
Prijs p.p.€15 ex btw
* Minder personen mogelijk in overleg
ToepassingLive of online
Duur2 tot 2,5 uur
Vanaf50 personen*
Prijs p.p.€32,50 ex btw
* Minder personen mogelijk in overleg
ToepassingLive
Duur1 uur
Max30 – 50 personen*
Prijs p.p.€25 ex btw
* Minder personen mogelijk in overleg
ToepassingOnline
Duur1,5 uur tot 2 uur
Vanaf50 personen*
Prijs p.p.€25 ex btw
* Minder personen mogelijk in overleg
teambuilding activiteit Sams Pubquiz

“Wij hebben een hele leuke teambuildingsquiz gehad met een grote groep collega’s verzorgd door Sam. Relaxte, gezellige en grappige manier om elkaar beter te leren kennen en een leuke middag te hebben samen. Je kan zien dat er veel tijd zit in de voorbereiding en het op maat maken van de quiz! Aanrader!”

Marieke Pasman – Gemeente Doetinchem

Klaartje Koorn

“Sam weet feilloos de groep te “lezen” en aan te sluiten op de sfeer en onderlinge verbanden. Ze heeft, mede door haar open houding, binnen een hele korte tijd de groep mee.

Een van onze collega’s kwam later binnen toen we al begonnen waren. Zij gaf mij later aan: ik kon voelen dat hier een team bezig was – dat de sfeer en de verbinding er plotseling is. Dat is mede te danken aan de betrokken en bevlogen leiding van Sam.”

Jaap Bressers

“Energiek, gezellig en professioneel, dat is Sam. Wij hebben onder begeleiding van Sam een enorm leuke en mooie middag gehad. Ik kom op veel evenementen en heb al aan veel verschillende activiteiten deelgenomen, maar Sam heeft hier wel iets heel bijzonders te pakken. Op een hele leuke en gezellige manier elkaar ook nog eens beter te leren kennen en meer verbinding gelegd. Deze teambuildingsquiz beveel ik zonder aarzelen aan.”

Arjan Vergeer van 365 dagen succesvol

“Zin in een hilarische avond vol onverwachte weetjes over je collega’s? Boek dan Sam. Professioneel, ontspannen en sensitief begeleidt ze een onvergetelijke teambuildingsquiz die zorgt voor plezier, verbinding verrassing, heel hard lachen en veel energie. Ik raad Sam van harte aan.”

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt ge-highfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.