Webshop

Koop hier een passende pubquiz

Bekijk op deze pagina het aanbod van quizzen dat je zelf kunt presenteren. Het enige dat je nodig hebt is goed werkend internet en een beeldscherm waarop je de quiz kunt laten zien. Bezorg anderen nu als quizmaster een hele gezellige avond! Zelf meespelen kan ook, want je hoeft alleen maar te door te klikken.

Bij het kopen van één van de quizzen ontvang je in je account het instructieboekje, de invulbladen, een digitaal scorebord en de toegang naar de quiz. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, een goede internetverbinding en Google Chrome om je account in te openen en de quiz af te spelen.

Wil je helemaal ontzorgd zijn?
Laat ons dan je pubquiz presenteren!

Hieronder vind je al onze quizzen. Als je een quiz zelf gaat presenteren
is het belangrijk om een bekabelde internetverbinding te hebben
en gebruik te maken van de browser Google Chrome voor de beste
quiz ervaring!

Particulier

Home is where the Pub Quiz

6 rondes

Wil jij zelf altijd al een Pub Quiz presenteren? Dat kan! Je kan nu de ‘Home is where the Pub Quiz’ kopen voor 30 euro. Je krijgt dan een week lang toegang tot jouw quiz. Onbeperkt aantal deelnemers. De quiz kun je ook online presenteren in MS Teams of andere platformen.

Home is where the Pub Quiz

9 rondes

Wil jij zelf altijd al een pubquiz organiseren? Dat kan! Je kan nu de ‘Home is where the Pub Quiz’ kopen voor 45 euro. Je krijgt dan een week lang toegang tot jouw quiz. Onbeperkt aantal deelnemers. De quiz kun je ook online presenteren in MS Teams of andere platformen.

Sam’s Pub Quiz Spellenpakket

Sam’s spellentips

Van anderen hoor ik regelmatig dat ik zoveel leuke nieuwe spelletjes ken. Daarom heb ik voor iedereen die dat leuk vindt in samenwerking met Koning Bordspel een Spelletjespakket samengesteld met de leukste korte spelletjes die makkelijk te begrijpen en spelen zijn.

Zakelijk

Pub Quiz voor business

6 rondes

Is er na deze rare tijd echt een hernieuwde teamspirit nodig in jouw bedrijf? Je kan nu je pubquiz zelf presenteren en vooraf neemt Sam, als je wilt, helemaal met je door hoe alles werkt. Ze legt uit hoe je deze quiz ook zo interactief kan maken als de filmpjes op deze website.Je krijg een week toegang tot je quiz en het aantal deelnemende collega’s is onbeperkt. Deze quiz kost 300 euro excl. btw.

Pub Quiz voor business

9 rondes

Is er na deze rare tijd echt een hernieuwde teamspirit nodig in jouw bedrijf? Je kan nu je pubquiz zelf presenteren en vooraf neemt Sam, als je wilt, helemaal met je door hoe alles werkt. Ze legt uit hoe je deze quiz ook zo interactief kan maken als de filmpjes op deze website. Je krijg een week toegang tot je quiz en het aantal deelnemende collega’s is onbeperkt. Deze quiz kost 300 euro excl. btw.

Quiz op maat

Een quiz gemaakt voor jouw team

Ben je op zoek naar een pubquiz die op maat gemaakt wordt? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Natuurlijk komt jullie eigen logo in de quiz, maar dat is lang niet alles. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe de quiz eruit komt te zien. Wil je dat er een vragenronde op maat gemaakt wordt over jullie organisatie, dan kan dit uiteraard.

De Carnaval Pub Quiz

6 rondes

Omdat Carnaval eraan komt is er nu een Carnaval Pub Quiz die je zelf kunt presenteren. Voor je leden van de carnavalsvereniging of misschien wel voor de horecazaak waar je werkzaam bent. Deze quiz is ook leuk om met je vrienden, familie en kennissen te spelen. Deze quiz kost 50 euro excl. btw.

Scholen en groepen

Minute to win it

Groepsspellen

Minute to win it zit vol fanatieke en tergende spellen voor jong en oud. Geschikt voor het onderwijs, maar ook vriendengroepen of voor gezellige familieavondjes. Je hebt een week toegang tot het spel voor 15 euro. Het aantal deelnemers is onbeperkt, want jij zorgt zelf voor de benodigde materialen. De presentatie met het spel, de instructievideo’s en de timers en de materialenlijst krijg je van ons.

“Hartstikke leuke pubquizz, online, coronaveilig teamuitje. Sams geduld met digitaal minder vaardigen is geweldig. Uiteindelijk zorgt Sam dat iedereen dan ook online is en kan de pret beginnen. Iedereen werd tijdens de quizz enthousiast door de interactie en competitie, het leukste wat je in deze corona-tijd kan bereiken!”

Bram Thio

“Wauw wat een leuke avond hebben wij als collega’s met elkaar gehad! De twee uur vlogen voorbij en het leek toch een beetje alsof we ECHT met elkaar in de kroeg zaten. Sam doet het fantastisch, enthousiast en super geduldig met het instellen van alle techniek bij iedereen. Ik vond het jammer toen het voorbij was! Echt een aanrader….”

Lieke Blom

“Wat een geweldige ervaring. We hebben met ons team zo genoten van de online pubquiz. Sam is een geweldige presentator. Heel veel geduld met iedereen (van alle leeftijden) ingelogd krijgen in het systeem. Een erg leuke manier om in deze corona tijd een leuk uitje met je team te hebben. Even iets heel anders dan het werk. Daarnaast een geweldige verzorging van de borrelplankjes. Zo top geregeld. Echt een luxe uitje op deze manier. Dank je wel Sam!”

Suzanne van de Weerd

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.

× App me gerust!