Je congresbezoekers wakker schudden met een Congres Energizer quiz!

Met een speciaal op maat gemaakt ronde over de organisatie.

Opwarmen of wakker schudden

Vanaf nu wordt de quiz ook op een hele andere manier ingezet. Een tijdje geleden had ik namelijk de eer om de dag te mogen openen bij een congres en de quiz was juist een energizer. Sommige deelnemers waren 1, 2 of 3 uur onderweg geweest en waren vast komen te zitten in een file. Daarom was het heel slim om niet meteen met stil zitten en luisteren te beginnen, maar juist te starten met iets waar de deelnemers energie van krijgen.

We speelden 3 ronden, met natuurlijk een speciaal gemaakte ronde die over het bedrijf zelf ging. En om te zorgen dat iedereen ook iets aan sport zou doen die dag, begonnen we met een ronde over sport. Nou moet ik zeggen dat er in de laatste muziekronde ook wel heel veel werd bewogen.

“Door de dansende
mensen waren
de foto’s onscherp”

We sloten de quiz af met veel energie en er was niets meer van te merken dat iedereen al zo’n lange heenreis achter de rug had.

Mocht je dit nou ook een gaaf idee vinden om een quiz voor jouw bedrijfsevent of teamdag te doen als energizer of als afsluiter, neem dan gerust even contact op om te kijken wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Dat klinkt erg leuk! Ik wil meer info.
    Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

    Sam van den Haak

    Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

    Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt ge-highfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.