In de media

In de media

Naast de teambuildingsquizzen verzorgen we ook pubquizzen voor singles. Omdat speeddaten meestal voor singles een drempel heeft, is de Singles Pub Quiz in het leven geroepen. Daarbij wisselen de teams steeds, waardoor je als singles steeds andere leuke singles leert kennen.

In de coronatijd is Sam’s Pub Quiz een samenwerking aangegaan met Sizzl Date Events. Samen hebben we de Single Pub Quiz omgedoopt tot een online versie. En dit is opgepikt door Linda Magazine. Het artikel kun je HIER lezen.

linda.nl

Fun X

Ook op de radio bij Fun X heeft Sanne van Sizzle verteld over onze Singles Pub Quiz. HIER kun je het fragment terugluisteren.

funx

Teambuildingsquiz

Het artikel dat ik geschreven heb over de (on)zin van teambuilding is verschenen in een online magazine over werkgeluk en vitaliteit. Het magazine is bedoeld voor leidinggevenden. Het hele artikel staat natuurlijk op mijn site je kunt het HIER lezen.

in de media

Teambuildingsquiz op de radio

En ook op de radio heb ik 20 minuten lang mogen vertellen over het essentiele belang van sociale verbinding bij werknemers in teams en natuurlijk ook mijn teambuildingsquiz en mijn online pubquizzen. Het hele interview kun je HIER zien en horen.

radio interview

“Hartstikke leuke pubquizz, online, coronaveilig teamuitje. Sams geduld met digitaal minder vaardigen is geweldig. Uiteindelijk zorgt Sam dat iedereen dan ook online is en kan de pret beginnen. Iedereen werd tijdens de quizz enthousiast door de interactie en competitie, het leukste wat je in deze corona-tijd kan bereiken!”

Bram Thio

“Wauw wat een leuke avond hebben wij als collega’s met elkaar gehad! De twee uur vlogen voorbij en het leek toch een beetje alsof we ECHT met elkaar in de kroeg zaten. Sam doet het fantastisch, enthousiast en super geduldig met het instellen van alle techniek bij iedereen. Ik vond het jammer toen het voorbij was! Echt een aanrader….”

Lieke Blom

“Wat een geweldige ervaring. We hebben met ons team zo genoten van de online pubquiz. Sam is een geweldige presentator. Heel veel geduld met iedereen (van alle leeftijden) ingelogd krijgen in het systeem. Een erg leuke manier om in deze corona tijd een leuk uitje met je team te hebben. Even iets heel anders dan het werk. Daarnaast een geweldige verzorging van de borrelplankjes. Zo top geregeld. Echt een luxe uitje op deze manier. Dank je wel Sam!”

Suzanne van de Weerd

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.