De Carnaval Pub Quiz

De Carnaval Pub Quiz

Omdat Carnaval eraan komt, is er nu een Carnavalsquiz die je zelf kunt presenteren. Voor je leden van de carnavalsvereniging of misschien wel voor de horecazaak waar je werkzaam bent. Deze quiz is ook leuk om door je vrienden, familie en kennissen te laten spelen als jij presenteert. De pubquiz kun je vinden in de webshop.

Wat is de inhoud van de quiz?

De quiz bestaat uit 6 ronden. Na elke ronde geef je, als alle antwoordbladen ingeleverd zijn ook meteen de goede antwoorden. Deze kun je vinden in het instructieboekje wat bij de Carnavalsquiz geleverd wordt.

De quiz speel je af vanaf je account. Hier heb je een laptop en het liefst een vaste internetverbinding voor nodig met Google Chrome. Je hebt vanaf het aankoopmoment 7 dagen toegang tot de quiz. Wil je een begeleidingsgesprek zoals in de video genoemd wordt, neem dan even telefonisch contact op.

Deze ronden zitten in de quiz:

  1. Carnavalsmuziek: raad de titel en de artiest.
  2. Kennisvragen over Carnaval
  3. Carnavalssteden: hoe heet de stad echt?
  4. Kennisvragen over drank
  5. Clowns: welke BN’er hangt de clown uit.
  6. Carnavalsmuziek: vul de ontbrekende tekst in.

Liever de Carnavalsquiz mét presentator?

Geen probleem!

Als je kiest voor de Carnavalsquiz met presentator, dan kun je zelfs kiezen uit 2 soorten quizzen. De quiz van 6 ronden die hierboven beschreven staat, maar er is ook een variant met 9 ronden. De quiz met 9 ronden heeft 3 pauzes en dat is natuurlijk goed voor de verkoop van hapjes en drankjes.

Neem voor de quiz met presentator dan even contact met me op.

Wil jij een carnavalsquiz voor jouw bedrijfsuitje?

Neem dan contact op met Sam.

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt ge-highfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.

Koop de pubquiz

Pubquiz Inhoud

Hoofdstukken Status