Girls Quiz

Meidenquiz

(groep 6,7 & 8)

Op zoek naar een leuke quiz voor een groep meiden bij bijvoorbeeld een pyjamaparty of prinsessenfeestje?

Kies dan voor deze versie van de Kids Quiz.

De quiz heeft 6 ronden, 48 vragen en duurt een uurtje als je na elke ronde de antwoorden samen bespreekt. Maar je kunt er altijd voor kiezen om minder ronden te spelen natuurlijk. In deze quiz zitten twee ronden die afgestemd zijn op de interesse van meiden. Er is een woordzoeker in het meidenthema en de laatste ronde gaat over Disney prinsessen. En natuurlijk is deze quiz ook prima te spelen door jongens met dezelfde interesse.

Inbegrepen

  • 6 invulbladen
  • 6 antwoordbladen
  • Scoreformulier

Soorten ronden en tijdsduur

  • 3 ronden met algemene vragen
  • 1 ronde: fruit
  • 1 ronde: woordzoeker (thema meiden)
  • 1 ronde: Disneyfilms
  • Duur: 1 uur

Gisteravond ‘sinterkerst’ gevierd met de familie. Nadat we de surprises hadden uitgepakt zijn we de feestdagen pubquiz van Sam voor thuis gaan spelen. We hadden zowel de versie voor volwassenen als voor kinderen, gezien ons gezelschap. Beide versies waren een daverend succes! Leuke afwisseling qua rondes en categorieën en moeilijkheidsgraad. Daardoor voor ieder wat wils. De twee versies sluiten mooi op elkaar aan, waardoor deze goed te combineren zijn. Veel complimenten gekregen over de quiz. Ik zal deze daarom zeer aanraden voor komende feestdagen, voor het geld hoef je het zeker niet te laten! Ook gezellig voor tijdens de kerstviering op school of kerstborrel met je collega’s! Dankjewel Sam, hopelijk volgend jaar weer een nieuwe versie. 

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt ge-highfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.