Kerstactiviteit

De online Sinterkerst & Nieuw Pub Quiz

Hoe gezellig is het om samen met je team het jaar af te sluiten óf het jaar in te luiden met een toffe pubquiz als kerstactiviteit of nieuwjaarsactiviteit?

In deze online pubquiz zijn er 7 ronden met verschillende onderwerpen die te maken hebben met Kerst, Sinterklaas en Oud & Nieuw. In teams strijd je tegen elkaar en probeer je de meeste punten in de wacht te slepen. Er komen onder andere geluidsfragmenten, filmpjes, puzzels en liedjes voorbij.

Deze quiz is ook in het Engels  en heet The Holiday Quiz.  Natuurlijk zijn hier alleen maar internationale georiënteerde vragen. 

Kerst Bingo Quiz

Ben je op zoek naar een kerstbingo, maar heb je geen zin in zo´n hele saaie waarbij eigenlijk in je eentje aan het meespelen bent?  Dan is Sam’s Bingo Quiz het uitje dat je zoekt, want je speelt hem in teams tegen elkaar. Ook deze Bingo Quiz is mogelijk in het Engels.

Deze Quiz is heel anders dan de bingo die jij kent. Bij ‘gewone’ bingo is het ieder voor zich. Je krijgt een eigen bingokaart waarmee je speelt. Op de bingokaart streep je de cijfers weg die getrokken worden. Als je een volle rij hebt of een volle kaart dan roep je bingo en win je als speler een prijs.

Wat maakt de Bingo Quiz anders dan anders? Omdat wij in je eentje spelen helemaal niet vinden passen bij een teamuitje, hebben wij een Bingo bedacht waarbij je samen moet werken om de juiste antwoorden krijgen. Tijdens de Bingo Quiz moet je met je team overleggen en raadsels oplossen om bingo te behalen. Zo kun je met je team dus ook een prijs winnen bij de Bingo Quiz.

In dit filmpje wordt uitgelegd hoe de Bingo Quiz wordt gespeeld in teams tegen elkaar.

Hoe wordt het gespeeld?

We spelen 2 verschillende soorten bingo. Bij de eerste bingokaart moeten er cijfers doorgestreept worden. De cijfers krijg je door de juiste antwoorden te geven op de quizvragen.

Met de tweede bingokaart spelen we een hitjesbingo, waarbij de stukjes van liedjes voorbijkomen. Staat het liedje op de kaart van jouw team? Dan ben je weer dichterbij een volle rij. Bij deze ronde wordt er ook natuurlijk uit volle borst meegezongen met quilty pleasures uit de hitlijst.

De quiz zal tussen de 1,5 en 2 uur duren. De Bingo Quiz kan online of live op locatie gespeeld worden. Nu de maatregelen zijn versoepeld, is dit namelijk ook gewoon weer mogelijk!

“Door Corona geen mogelijkheid gehad om mijn team in het zonnetje te zetten met kerst. Gezocht naar een manier om mijn team met zorgverleners alsnog te bedanken voor hun inzet. Bij Sam terecht gekomen en zij kon aan al mijn wensen tegemoet komen.


Samen een geweldig leuke, gezellige, actieve en spannende avond gehad. Online, met een hapje en een drankje, onder leiding van Sam, een leuke pub quiz gedaan met veelzijdige vragen. Van weetjes, tot zingen en dansen. Samenwerken om de allerbeste te zijn, met uiteindelijk een winnend team.


Dank Sam, je bent een geduldige, maar vooral ook enthousiaste spelleider.”

Mariken Bouwmeester

“Samen met mijn collega’s hebben we afgelopen donderdagavond de “Kerstpubquiz” gespeeld. Gezien deze huidige periode een van de weinige manieren om samen wat leuks te doen, fijn om dit met elkaar te kunnen doen, we hebben gelachen en zeker genoten. Sam is een enthousiaste dame die de quiz op leuke en professionele wijze uitvoert!”

Angelina Schmit

“I work for the social enterprise Dignita and we have 3 restaurants. 2020 has been a really difficult year of course and our employees haven’t seen much of each other because of the lockdowns. Sam’s Pub Quiz online was the only real team activity we were able to do this year and it was amazing! Everyone had so much fun and it worked really well on Zoom where you could see so many colleagues at the same time. We even had colleagues who were abroad joining.


Sam was very professional and made the Christmas Pub Quiz very entertaining. She noticed the many different people on the call and kept everyone involved. I would highly recommend her online Pub Quiz to anyone.”

Ira Onderwater

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.