Pubquiz voor bedrijven

Er is een quiz voor elke gelegenheid.

Sam’s Pub Quiz brengt mensen bij elkaar. Ontspannen een spelletje spelen, genieten en écht verbinding maken. En dat gewoon gezellig onder het genot van een hapje en een drankje zonder er veel inspanning voor te hoeven leveren. Met vrienden, collega’s, of zelfs als teambuilding op je werk. In deze video zijn wat vragen met grappige antwoorden van personeelsleden te zien.  Tijdens de quiz moet er geraden worden welk personeelslid bij het antwoord hoort.

Bekijk in deze video wat voor soort grappige vragen je in de persoonlijke teambuildingsquiz kunt verwachten.

Teamuitjes

Succesquiz

Deze quiz kan  bij elke gelegenheid worden gespeeld.  In deze quiz komen verschillende ronden voorbij variërend van algemeen en actualiteit tot geluids- , beeld- en filmfragmenten.  Er zijn meer dan 220 ronden om uit te kiezen, dus voor ieder wat zitten er leuke onderwerpen bij. Deze quiz staat garant voor een hele gezellige middag. Er zal veel worden gelachen en vooral om elkaars zie-je-wels en dat-zei-ik-tochs.

Gepersonaliseerde teambuildingsquiz

Bij deze quiz gaat het niet om het scoren van punten. Waarom dan wel? Om de verbinding die tot stand komt bij het horen van alle persoonlijke verhalen die achter de gegeven antwoorden van de collega’s schuil gaan.

Hoe werkt deze teambuildende quiz?

De deelnemers vullen van te voren een vragenlijst in met bijzondere vragen over onderwerpen waar je het normaal op je werk niet over hebt. Bijvoorbeeld welke film heeft je het meeste geraakt, wat is het gekste dat je ooit gedaan hebt en wat is je guilty pleasure muziek? De teamleden krijgen de antwoorden van elkaar te zien en er moet dan geraden worden wie welk antwoord heeft gegeven. Een mooi voorbeeld hierbij is die van een basisschool. In een team met allemaal juffen, was ook een mannelijke conciërge. Op de vraag welke film hij het meest gezien had hij The Sound of music ingevuld.

Toen hij bij de antwoorden onthulde dat het zijn antwoord was, werd er hard gelachen. Toen hij vervolgens vertelde dat dit de lievelingsfilm was van zijn overleden vrouw en dat het voelde alsof ze weer bij hem was als hij de film keek, werden er door collega’s traantjes weggepinkt.

Bingo Quiz

Ben je op zoek naar een bingo, maar heb je geen zin in zo´n hele saaie waarbij eigenlijk in je eentje aan het meespelen bent?  Dan is Sam’s Bingo Quiz het uitje dat je zoekt, want je speelt hem in teams tegen elkaar.

Deze Bingo Quiz is heel anders dan de bingo die jij kent. Bij ‘gewone’ bingo is het ieder voor zich. Je krijgt een eigen bingokaart waarmee je speelt. Op de bingokaart streep je de cijfers weg die getrokken worden. Als je een volle rij hebt of een volle kaart dan roep je bingo en win je als speler een prijs.

Wat maakt de Bingo Quiz anders dan anders? Omdat wij in je eentje spelen helemaal niet vinden passen bij een teamuitje, hebben wij een Bingo Quiz bedacht waarbij je samen moet werken om de juiste antwoorden krijgen. Tijdens de Bingo Quiz moet je met je team overleggen en raadsels oplossen om bingo te behalen. Zo kun je met je team dus ook een prijs winnen bij de Bingo Quiz.

Gepersonaliseerde teambuildingsquiz

Sam’s Pub Quiz borrelpakket

Om een totaalbeleving te creëren bij de teamleden is het ook mogelijk om Sam´s Pub Quiz borrelpakketten thuis te laten bezorgen voor tijdens het online teamuitje. Er is geen standaard pakket voor tijdens het online teamuitje, want we maken alles op maat naar de wens van de klant. Zowel de inhoud van het borrelpakket als het budget ervoor is door het bedrijf zelf te bepalen. De foto is een voorbeeld van één van de pakketten die we op maat gemaakt hebben.

Pubquiz voor bedrijven

Pubquiz voor bedrijven

Pubquiz voor bedrijven

Pubquiz voor bedrijven

Network Pub Quiz

Cases in de praktijk

Wil je met je bedrijf of voor een bedrijf een netwerkevenement organiseren, dan is deze netwerkquiz heel erg geschikt. Bij de meeste netwerkborrels hebben ondernemers het gevoel dat ze zichzelf moeten verkopen en voelen druk om een goede pitch neer te zetten. Aan het einde van zo’n bijeenkomst weet je bijna geen namen en is de kans groot dat je een ongemakkelijk gesprek hebt gehad met een ondernemer die niet interessant voor je is.

Bij deze quiz is het anders. Het netwerken begint namelijk al met het invullen van het voorblad waar alle namen genoteerd moeten worden en de teamnaam. Wie zit er bij je aan tafel en welke achtergrond heeft de ander? Welke teamnaam past? Wat is er gemeenschappelijk? Tijdens het quizzen heb je snel door met wie je een klik hebt en wat je voor elkaar zou kunnen betekenen. En het is fijn dat er tijdens het quizzen geen ongemakkelijk één-op-één gesprekken zijn, want je zit in een team. Er wordt drie keer gewisseld van teams, waardoor veel verschillende ondernemers met elkaar échte verbinding kunnen maken.

De quiz duurt drie uur en dit is inclusief drie pauzes waarin uiteraard ook het netwerken aan bod komt. Afhankelijk van het tijdstip waarop de quiz plaatsvindt kan dit eventueel gecombineerd worden met een lunch of diner. Hoe werkt de quiz?  Er worden drie sets van drie ronden gespeeld. Na elke drie ronden is er een pauze. Aan het eind van de pauze wordt er steeds een tussenstand gegeven.

Na de laatste pauze komt de eindstand en daarbij worden de winnende ondernemers bekend gemaakt.

De ondernemers kunnen door de wisselingen van teams individueel punten scoren. De prijzen die ze kunnen winnen, kunnen door je eigen bedrijf aangeboden worden.

Pubquiz voor bedrijven

Horeca

Maandelijkse Pub Quiz

Deze quiz is geschikt voor in de horeca. Dit kan bijvoorbeeld een café, kroeg, restaurant of brasserie zijn. De quiz bestaat 9 verschillende ronden en wordt elke maand actueel gemaakt. In elke quiz zit een algemene ronde en een ronde actualiteit. De rest van de ronden zijn elke maand verschillend.

De quiz duurt drie uur en dit is inclusief drie pauzes. Afhankelijk van het tijdstip waarop de quiz plaatsvindt kan er een pubquizlunch of pubquizmenu aangeboden worden om nog meer gasten aan te trekken.

Hoe werkt de quiz? De teams die zich aanmelden, betalen per persoon een bedrag om deel te nemen aan de quiz. Er worden drie sets van drie ronden gespeeld. Na elke drie ronden is er een pauze. Aan het eind van de pauze wordt er steeds een tussenstand gegeven. Na de laatste pauze komt de eindstand en daarbij wordt het winnende team met de meest behaalde punten bekend gemaakt.

Singles Pub Quiz

Niets is ongemakkelijker dan een speeddate waarbij je, als er een bel klinkt, wisselt van plek en een andere vrijgezel tegenover je krijgt waarbij je geen idee hebt waar je het over kunt hebben. Daarom is de Singles Pub Quiz in het leven geroepen. De singles geven zich op en betalen een entreeprijs van 15 euro per persoon.

Ze worden na inschrijving bij andere leuke vrijgezellen van hun eigen leeftijdscategorie ingedeeld in een team.

De eerste drie ronden zitten ze in die samenstelling bij elkaar en daarna wordt er per set van drie ronden gerouleerd. Ook kan iedereen in de pauzes gaan zitten waar hij of zij wil. De quiz en de ronden die gespeeld worden vormen het perfecte gespreksonderwerp voor het hele team. In tegenstelling tot een speeddate hoef je dit niet alleen te doen, maar is het gezellig samen met anderen. Ervaring leert dat de deelnemers al de eerste 5 minuten na binnenkomst het gezellig hebben in hun eigen team. Ongemakkelijke stiltes zijn door de quiz verleden tijd.

Bekijk in de filmpje de sfeer tijdens Sam’s Pub Quiz in Davo Arnhem.

Feest

Vrijgezellen Pub Quiz

Hoe leuk is het om het leven van de aanstaande bruid of bruidegom aan de hand van vragen een pubquiz de revue te laten passeren? Alle deelnemers vullen een vragenlijst in over de aanstaande bruid of bruidegom en laten hierbij natuurlijk geen gênant detail achterwege. Ook de aanstaande bruid vult deze in, maar zij zal denken dat het voor het vrijgezellenfeest van haar partner is. Op deze manier blijft de quiz voor haar nog een verrassing. Bij de quiz komen guilty pleasures, blunders, hilarische gebeurtenissen, bijzondere herinneringen en rare foto’s aan bod. Als kers op de aanstaande bruidstaart is er ter afsluiting een mooi filmpje met de hoogtepunten uit de quiz. De aanstaande partner wordt ook betrokken bij de quiz om te zorgen dat het hele plaatje compleet is. Deze quiz staat garant voor een bijzondere middag met veel gelach en ook een traan.

Babyshower Pub Quiz

Niets is mooier dan door je vriendinnen verrast te worden met een babyshower. Het nadeel daarvan is dat je als vriendinnen zijnde altijd heel veel moet regelen, omdat er ook een leuke activiteit bij hoort. Daarom is deze quiz de uitkomst. Hij wordt op maat gemaakt aan de hand van de informatie van de vriendinnen en de partner. Vooraf worden er vragenlijsten ingevuld en er moet dan geraden worden wie wat als antwoord gegeven heeft. Ook de aanstaande moeder zal op een geheime manier betrokken worden bij de quiz, zodat het nog steeds een verrassing is. De quiz  duurt 2-3 uur. In de quiz komen leuke verhalen over vroeger aan bod, een 30 secondsronde, een ronde met guilty pleasure muziek en natuurlijk is er een ronde met jullie babyfoto’s. Deze quiz kan op een locatie naar keuze en gewoon thuis behoort ook tot één van de mogelijkheden. Het is leuk is om deze quiz te combineren met zelf gemaakte hapjes die door alle vriendinnen worden meegenomen, maar  de catering kan ook door mij geregeld worden, zodat je nergens omkijken naar hebt.

Verjaardag/Jubileum

Wordt er een verjaardag gevierd met een vaste vriendengroep of met je familie? Dan is deze quiz hier uitermate geschikt voor. Er kan gekozen worden voor een basisquiz over allemaal verschillende onderwerpen of voor een gepersonaliseerde quiz waarbij de vragen over de leden van de vriendengroep gaan. Hierbij vullen de vrienden een vragenlijst is met vragen over zichzelf en over elkaar. In deze quiz komen guilty pleasure muziek, sterke verhalen, mooie herinneringen en bijzondere belevenissen met elkaar aan bod. Krijg je dingen te horen over elkaar die je liever niet had geweten of kennen de vrienden of familieleden elkaar zo goed, dat ze iedereen prima kunnen inschatten? Kom erachter met deze quiz.

Evenementen

Festival

Wat is er leuker dan een tent met een pubquiz op je festival. De bezoekers die tussen de optredens door even iets anders willen doen, kunnen aanschuiven bij de pubquiz. Er worden steeds nieuwe set met ronden gespeeld die een uur duren. Na elke ronden kan er weer aangeschoven of weggegaan worden.

Congres

Als er een hele dag een zakelijk congres heeft plaatsgevonden is niets gezelliger dan de avond af te sluiten met een pubquiz. Onder het genot van een informeel hapje en drankje kan in teams de quiz worden gespeeld.

Pubquiz voor bedrijven

“Hartstikke leuke pubquizz, online, coronaveilig teamuitje. Sams geduld met digitaal minder vaardigen is geweldig. Uiteindelijk zorgt Sam dat iedereen dan ook online is en kan de pret beginnen. Iedereen werd tijdens de quizz enthousiast door de interactie en competitie, het leukste wat je in deze corona-tijd kan bereiken!”

Bram Thio

Pubquiz voor bedrijven

“Wauw wat een leuke avond hebben wij als collega’s met elkaar gehad! De twee uur vlogen voorbij en het leek toch een beetje alsof we ECHT met elkaar in de kroeg zaten. Sam doet het fantastisch, enthousiast en super geduldig met het instellen van alle techniek bij iedereen. Ik vond het jammer toen het voorbij was! Echt een aanrader….”

Lieke Blom

Pubquiz voor bedrijven

“Wat een geweldige ervaring. We hebben met ons team zo genoten van de online pubquiz. Sam is een geweldige presentator. Heel veel geduld met iedereen (van alle leeftijden) ingelogd krijgen in het systeem. Een erg leuke manier om in deze corona tijd een leuk uitje met je team te hebben. Even iets heel anders dan het werk. Daarnaast een geweldige verzorging van de borrelplankjes. Zo top geregeld. Echt een luxe uitje op deze manier. Dank je wel Sam!”

Suzanne van de Weerd

Pubquiz voor bedrijven

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.

× App me gerust!