Pubquiz voor bedrijven

Een gezellige pubquiz op maat gemaakt

Ben je op zoek naar een pubquiz met ronden over favoriete onderwerpen die passend zijn bij jouw team? Dan ben je hier op het juiste adres!

Natuurlijk komt jullie eigen bedrijfslogo in de quiz zoals te zien is bij de foto’s van de bedrijven die je voorgingen, maar dat is lang niet alles. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe de quiz eruit komt te zien. Je kunt kiezen uit meer dan 300 ronden.

TypeLive
DuurNaar keuze
Vanaf50 personen*
Prijs p.p.€25 ex btw
*Minder personen mogelijk in overleg

“Verrassend verbindend!”

Hieronder wat voorbeelden:

 • muziekronden waarbij je moet raden naar de titel en artiest
 • muziekronden waarbij je woorden moet invullen bij songteksten
 • muziekronden met thema’s zoals bijvoorbeeld zomer, rock of boybands
 • muziekronden van één artiest van André Hazes tot aan K3.
 • algemene vragenronden, ronden over sport, dieren en andere onderwerpen
 • ronden met foto’s van bijvoorbeeld eten, cocktails, bier, vlaggen en logo’s
 • puzzelronden met anagrammen die woorden vormen in een bepaald thema
 • snelle ronden waarbij antwoorden binnen een timer gegeven moeten worden
 • ronden met geluidsfragmenten met stemmen, tv-tunes of filmuziek

Er zijn nog heel veel meer ronden die hilariteit opwekken, maar vraag daar gerust naar tijdens het gratis adviesgesprek..

Extra mogelijkheden

Wij maken ook vragenronden over het bedrijf op aanvraag. Vind je het leuk om iemand uit jullie team extra in het zonnetje te zetten vanwege een afscheid of een verjaardag, dan denken wij met je mee hoe we dit op een zo’n leuk mogelijke manier kunnen organiseren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een fotoronde te maken met kleuterfoto’s van de teamleden. Een voorbeeld daarvan is te zien in het filmpje hieronder.

https://youtu.be/koyE0Jaqlq8
Voorbeeld van een jeugdfotoronde.

Guilty pleasure muziekronde

Wat ook altijd een succes is, is de guilty pleasure muziekronde. Bij deze ronde leveren collega’s hun liedje in en dan draaien we de guilty pleasures. Het is dan de bedoeling dat je raadt van welke collega de guilty pleasure is.

Maar er is echt nog veel meer mogelijk! Alle ideeën kun je bij ons neerleggen en dan bedenken wij hoe we dit het beste kunnen uitvoeren. Ook de duur van de quiz kun je zelf bepalen. Het hangt van jullie wensen af hoeveel ronden de quiz heeft. Omdat we alles op maat maken, zal het team zich met dit uitje echt speciaal en gewaardeerd voelen.

Hiernaast zie je een voorbeeld van een jeugdfotoronde.

Extra mogelijkheden

Wij maken ook vragenronden over het bedrijf op aanvraag. Vind je het leuk om iemand uit jullie team extra in het zonnetje te zetten vanwege een afscheid of een verjaardag, dan denken wij met je mee hoe we dit op een zo’n leuk mogelijke manier kunnen organiseren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een fotoronde te maken met kleuterfoto’s van de teamleden. Een voorbeeld daarvan is te zien in het filmpje hieronder.

Klaartje Koorn

“Sam weet feilloos de groep te “lezen” en aan te sluiten op de sfeer en onderlinge verbanden. Ze heeft, mede door haar open houding, binnen een hele korte tijd de groep mee.

Een van onze collega’s kwam later binnen toen we al begonnen waren. Zij gaf mij later aan: ik kon voelen dat hier een team bezig was – dat de sfeer en de verbinding er plotseling is. Dat is mede te danken aan de betrokken en bevlogen leiding van Sam.”

Jaap Bressers

“Energiek, gezellig en professioneel, dat is Sam. Wij hebben onder begeleiding van Sam een enorm leuke en mooie middag gehad. Ik kom op veel evenementen en heb al aan veel verschillende activiteiten deelgenomen, maar Sam heeft hier wel iets heel bijzonders te pakken. Op een hele leuke en gezellige manier elkaar ook nog eens beter te leren kennen en meer verbinding gelegd. Deze teambuildingsquiz beveel ik zonder aarzelen aan.”

Arjan Vergeer van 365 dagen succesvol

“Zin in een hilarische avond vol onverwachte weetjes over je collega’s? Boek dan Sam. Professioneel, ontspannen en sensitief begeleidt ze een onvergetelijke teambuildingsquiz die zorgt voor plezier, verbinding verrassing, heel hard lachen en veel energie. Ik raad Sam van harte aan.”

TypeLive
DuurNaar keuze
Vanaf50 personen*
Prijs p.p.€25 ex btw
*Minder personen mogelijk in overleg

Ik wil graag meer informatie over de Bedrijfsquiz op maat

Ben jij enthousiast over onze Bedrijfsquiz op maat. Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.
  Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

  Sam van den Haak

  Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

  Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt ge-highfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.