Op maat gemaakt

Een gezellige pubquiz op maat gemaakt

Ben je op zoek naar een pubquiz met ronden over favoriete onderwerpen die passend zijn bij jouw team?

Dan ben je hier op het juiste adres!

Natuurlijk komt jullie eigen bedrijfslogo in de quiz zoals te zien is bij de foto’s van de bedrijven die je voorgingen, maar dat is lang niet alles. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe de quiz eruit komt te zien. Je kunt kiezen uit meer dan 300 ronden.

Hieronder wat voorbeelden:

  • muziekronden waarbij je moet raden naar de titel en artiest
  • muziekronden waarbij je woorden moet invullen bij songteksten
  • muziekronden met thema’s zoals bijvoorbeeld zomer, rock of boybands
  • muziekronden van één artiest van André Hazes tot aan K3.
  • algemene vragenronden, ronden over sport, dieren en andere onderwerpen
  • ronden met foto’s van bijvoorbeeld eten, cocktails, bier, vlaggen en logo’s
  • puzzelronden met anagrammen die woorden vormen in een bepaald thema
  • snelle ronden waarbij antwoorden binnen een timer gegeven moeten worden
  • ronden met geluidsfragmenten met stemmen, tv-tunes of filmuziek

Er zijn nog heel veel meer ronden die hilariteit opwekken, maar vraag daar gerust naar tijdens het gratis adviesgesprek..

Extra mogelijkheden

Wij maken ook vragenronden over het bedrijf op aanvraag. Vind je het leuk om iemand uit jullie team extra in het zonnetje te zetten vanwege een afscheid of een verjaardag, dan denken wij met je mee hoe we dit op een zo’n leuk mogelijke manier kunnen organiseren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een fotoronde te maken met kleuterfoto’s van de teamleden. Een voorbeeld daarvan is te zien in het filmpje hieronder.

Guilty pleasure muziekronde

Wat ook altijd een succes is, is de guilty pleasure muziekronde. Bij deze ronde leveren collega’s hun liedje in en dan draaien we de guilty pleasures. Het is dan de bedoeling dat je raadt van welke collega de guilty pleasure is.

Maar er is echt nog veel meer mogelijk! Alle ideeën kun je bij ons neerleggen en dan bedenken wij hoe we dit het beste kunnen uitvoeren. Ook de duur van de quiz kun je zelf bepalen. Het hangt van jullie wensen af hoeveel ronden de quiz heeft. Omdat we alles op maat maken, zal het team zich met dit uitje echt speciaal en gewaardeerd voelen.

Hiernaast zie je een voorbeeld van een jeugdfotoronde.

https://youtu.be/koyE0Jaqlq8

“Hartstikke leuke pubquizz, online, coronaveilig teamuitje. Sams geduld met digitaal minder vaardigen is geweldig. Uiteindelijk zorgt Sam dat iedereen dan ook online is en kan de pret beginnen. Iedereen werd tijdens de quizz enthousiast door de interactie en competitie, het leukste wat je in deze corona-tijd kan bereiken!”

Bram Thio

“Wauw wat een leuke avond hebben wij als collega’s met elkaar gehad! De twee uur vlogen voorbij en het leek toch een beetje alsof we ECHT met elkaar in de kroeg zaten. Sam doet het fantastisch, enthousiast en super geduldig met het instellen van alle techniek bij iedereen. Ik vond het jammer toen het voorbij was! Echt een aanrader….”

Lieke Blom

“Wat een geweldige ervaring. We hebben met ons team zo genoten van de online pubquiz. Sam is een geweldige presentator. Heel veel geduld met iedereen (van alle leeftijden) ingelogd krijgen in het systeem. Een erg leuke manier om in deze corona tijd een leuk uitje met je team te hebben. Even iets heel anders dan het werk. Daarnaast een geweldige verzorging van de borrelplankjes. Zo top geregeld. Echt een luxe uitje op deze manier. Dank je wel Sam!”

Suzanne van de Weerd

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.