Op maat gemaakt

Een pubquiz op maat gemaakt

Ben je op zoek naar een pubquiz die op maat gemaakt wordt? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Natuurlijk komt jullie eigen logo in de quiz, maar dat is lang niet alles. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe de quiz eruit komt te zien. Wil je dat er een vragenronde op maat gemaakt wordt over jullie organisatie, dan kan dit uiteraard. Vind je het leuk dat iemand uit jullie team extra in het zonnetje gezet wordt vanwege een afscheid bijvoorbeeld of een verjaardag, dan denken wij met je mee hoe we dit op een zo’n leuk mogelijke manier kunnen organiseren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een fotoronde te maken met kleuterfoto’s van de teamleden. Een voorbeeld daarvan is te zien in het filmpje.

Guilty pleasure muziekronde

Wat ook altijd een succes is, is de guilty pleasure muziekronde. Bij deze ronde leveren collega’s hun liedje in en dan worden de guilty pleasures gedraaid. Het is dan de bedoeling dat je raadt van welke collega de guilty pleasure is.

Maar er is echt nog veel meer mogelijk! Alle ideeen kun je bij ons neerleggen en dan bedenken wij hoe we dit het beste kunnen uitvoeren. Ook de duur van de quiz zal op maat gemaakt worden. Het hangt van jullie wensen af hoeveel ronden de quiz heeft. Omdat alles op maat gemaakt wordt, zal het team zich met dit uitje echt speciaal en gewaardeerd voelen.

De op maat gemaakte quiz  is zowel offline als online mogelijk. Daarom geven wij ook de zekerheidsgarantie. Mocht er nog een tweede coronagolf komen en heb je dit uitje voor de offline variant geboekt, dan kan dit uitje sowieso doorgaan. We doen hem dan gewoon gezellig online!

https://youtu.be/OtSZ-zaMTfQ
https://youtu.be/koyE0Jaqlq8

Waarom is dit het leukste online uitje!

Wat maakt dat dit uitje online ook nog steeds verbindend en leuk is?

  • Bij dit teamuitje is er wél interactie mogelijk met de quizmaster en alle andere collega’s (Gewoon via de microfoon en niet beperkt tot de chatberichten naar de quizmaster)
  • Je kunt elkaar allemaal horen en zien.
  • Alle antwoorden worden voor je nagekeken net als bij de offline versie. (Dit wil je toch ook niet zelf doen bij een uitje?)
  • Er wordt zelfs een tussenstand gegeven.

Kortom, ook de op maat gemaakte pubquiz online is een feestje voor het team!

“Hartstikke leuke pubquizz, online, coronaveilig teamuitje. Sams geduld met digitaal minder vaardigen is geweldig. Uiteindelijk zorgt Sam dat iedereen dan ook online is en kan de pret beginnen. Iedereen werd tijdens de quizz enthousiast door de interactie en competitie, het leukste wat je in deze corona-tijd kan bereiken!”

Bram Thio

“Wauw wat een leuke avond hebben wij als collega’s met elkaar gehad! De twee uur vlogen voorbij en het leek toch een beetje alsof we ECHT met elkaar in de kroeg zaten. Sam doet het fantastisch, enthousiast en super geduldig met het instellen van alle techniek bij iedereen. Ik vond het jammer toen het voorbij was! Echt een aanrader….”

Lieke Blom

“Wat een geweldige ervaring. We hebben met ons team zo genoten van de online pubquiz. Sam is een geweldige presentator. Heel veel geduld met iedereen (van alle leeftijden) ingelogd krijgen in het systeem. Een erg leuke manier om in deze corona tijd een leuk uitje met je team te hebben. Even iets heel anders dan het werk. Daarnaast een geweldige verzorging van de borrelplankjes. Zo top geregeld. Echt een luxe uitje op deze manier. Dank je wel Sam!”

Suzanne van de Weerd

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.

× App me gerust!