Minute to win it

Groepsspellen

Tijd om te spelen!

15 spellen waar je een avond mee kan vullen. Minute to win it zit vol fanatieke en tergende spellen voor jong en oud. Geschikt voor het onderwijs, maar ook vriendengroepen of voor gezellige familieavondjes. De Minute to win it heeft een geldigheidsduur van 30 dagen. Jij kan het in die 30 dagen zo vaak spelen als je maar wil.

€ 15,- incl. btw

Preview van Minute to win it

Ook interessant!

Online teamuitje

Valt jullie teamuitje door de regels over 1,5 meter in het water of wil je iets organiseren dat hier prima aan voldoet? Kijk dan eens naar het online teamuitje van Sam’s Pub Quiz. Bij deze quiz kan iedereen vanuit zijn eigen huis meedoen aan de quiz en toch alle collega’s zien, horen én spreken.

“Al een paar jaar vaste gast bij Sams pubquiz in de kroeg! Altijd erg gezellig en altijd nieuwe, leuke vragen! Nu met quarantaine weet ze het zelfs online goed geregeld en gezellig te krijgen!!”

Marloes Hogeweg

“We hebben met ons volleybal team de ‘Home is where the Pub Quiz’ is gespeeld. Het is een leuke mix aan categorieën, vragen voor de studenten in het team en voor de ‘oudere’ in het team. Een zeer geslaagde avond!”

Sandra van Ginkel

Meer Pubquizen

Pub Quiz voor business

Pubquiz voor Business

9 rondes

€ 300,-

Onbeperkt aantal deelnemers

7 dagen toegang tot de Pubquiz

9 interactieve rondes

Via Zoom, MS teams of een ander platform

Home is where the Pub Quiz

Pubquiz voor Thuis

6 & 9 rondes

v.a. € 100,-

Onbeperkt aantal deelnemers

7 dagen toegang tot de Pubquiz

6 of 9 interactieve rondes

Via Zoom, MS teams of een ander platform

Ben je enthousiast geworden?
Volg ons dan ook op instagram voor nog veel meer spellen!

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.

Koop de pubquiz

Pubquiz Inhoud

Hoofdstukken Status