Pubquiz voor thuis

Home is where the Pub Quiz

Presenteer zelf een pub quiz!

Home is where the Pub Quiz is een pubquiz, die je thuis kunt doen met familie en vrienden. Je kunt hem presenteren voor een scherm op een leuke locatie, maar je kunt hem ook online presenteren waarbij iedereen zelf thuis is ingelogd. De quiz heeft 6 rondes of 9 rondes met allemaal verschillende thema’s. De online pubquiz duurt tussen de 1 en 1,5 uur. Als je de quiz koopt, heb je 7 dagen toegang tot de quiz. De quiz is niet te downloaden, maar je speelt hem af vanaf je account. Het digitale scoreformulier, de bladen waarop de antwoorden ingevuld kunnen worden en het instructieboekje met de antwoorden kun je wel downloaden.

Benodigdheden:

  • Laptop of computer
  • Goedwerkende internetverbinding
  • Google Chrome als internetprovider

Let op! Deze quiz kan niet direct op een tv afgespeeld worden. Uiteraard kan dit wel met een HDMI-kabel die je computer en de tv met elkaar verbindt.

Nieuwsgierig geworden naar de quiz. Hiernaast laat Sam zien hoe leuk de quiz is!

Heb jij speciale wensen, wil je een pubquiz op
maat of eentje mét presentator? Neem dan contact op met Sam

Onze Pubquizzen voor Thuis

Home is where the Pub Quiz

Pubquiz voor Thuis

6 rondes

€ 30

  • Onbeperkt aantal deelnemers
  • 7 dagen toegang tot de Pubquiz
  • 6 interactieve rondes

Home is where the Pub Quiz

Pubquiz voor Thuis

9 rondes

€ 45

  • Onbeperkt aantal deelnemers
  • 7 dagen toegang tot de Pubquiz
  • 9 interactieve rondes

Liever gebruik maken van een Quizmaster
voor jouw online pubquiz?
Dat kan!

Klavertje vier

“We hebben met ons volleybal team de ‘Home is where the Pub Quiz’ is gespeeld nu we door corona elkaar al een tijdje niet hebben gezien. Wat je aangeleverd krijgt is heel helder, waardoor de pubquiz goed zelf voor te bereiden is. Mochten er vragen zijn dan is Sam goed bereikbaar, het contact is heel prettig met haar.


Het is een leuke mix aan categorieën, de ene categorie waren meer vragen voor de studenten in het team en de andere voor de ‘oudere’. Het was een zeer geslaagde avond!”

Sandra van Ginkel

Klavertje vier

`Vanwege corona kon ons ‘live’ uitje niet meer doorgaan en moesten we last minute een online uitje bedenken. Gelukkig was daar Sam, die enorm goed met me heeft meegedacht over de verschillende mogelijkheden! We hebben met 12 mensen de ‘Home is where the pubquiz’ gedaan via een online platform. Deze zat ontzettend goed in elkaar en de vragen waren heel afwisselend. De categorieën waren ook heel erg afwisselend en leuk bedacht, net een stapje verder dan een ‘gewone’ pubquiz.

De techniek was ook goed, alle geluidsfragmenten en filmpjes deden het en waren voor iedereen goed te zien. Er zat een duidelijke instructie bij en Sam was in de aanloop naar de quiz goed bereikbaar voor eventuele vragen die we nog hadden. Verder heeft Sam alles op alles gezet om op hele korte termijn van drie dagen een onwijs leuk borrelpakket te bezorgen bij iedereen. Iedereen was enorm enthousiast, zowel over de quiz als de pakketten! Zeker voor herhaling vatbaar!”

Amber Klaver

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.