Top 2000 Intro Quiz

Top 2000 Intro Quiz

Herken jij altijd al snel een nummer bij de eerste tonen? Dan is deze pubquiz waarbij je de liedjes bij de intro’s moet raden echt iets voor jou. Eigenlijk is het voor iedereen die van muziek houdt een feestje om deze quiz te spelen, want bij de antwoorden worden alle herkenbare refreintjes gedraaid, zodat iedereen lekker kan meezingen. Een perfecte activiteit voor een gezellige middag of avond!

Inbegrepen

  • 3 invulbladen
  • 3 antwoordbladen
  • Scoreformulier
  • Een powerpoint met de geluidsfragmenten.

Benodigdheden

Extra benodigheden: computer met Powerpoint.

Gisteravond ‘sinterkerst’ gevierd met de familie. Nadat we de surprises hadden uitgepakt zijn we de feestdagen pubquiz van Sam voor thuis gaan spelen. We hadden zowel de versie voor volwassenen als voor kinderen, gezien ons gezelschap. Beide versies waren een daverend succes! Leuke afwisseling qua rondes en categorieën en moeilijkheidsgraad. Daardoor voor ieder wat wils. De twee versies sluiten mooi op elkaar aan, waardoor deze goed te combineren zijn. Veel complimenten gekregen over de quiz. Ik zal deze daarom zeer aanraden voor komende feestdagen, voor het geld hoef je het zeker niet te laten! Ook gezellig voor tijdens de kerstviering op school of kerstborrel met je collega’s! Dankjewel Sam, hopelijk volgend jaar weer een nieuwe versie. 

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt ge-highfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.