Pubquiz for business als online teamuitje

Pub Quiz for Business

Online teamuitje (zelf presenteren)

Is er na deze rare tijd echt een hernieuwde teamspirit nodig in jouw bedrijf? Je kunt nu je pubquiz zelf presenteren, je eigen online teamuitje, met de persoonlijke begeleiding van Sam herself. Je krijg een week toegang tot je quiz en het aantal deelnemende collega’s is onbeperkt. Als je de quiz koopt, heb je 7 dagen toegang tot de quiz. De quiz is niet te downloaden, maar je speelt hem af vanaf je account. Je krijgt wel als downloadbestanden het digitale scoreformulier, de bladen waarop de antwoorden ingevuld kunnen worden en het instructieboekje met de antwoorden. Sam neemt helemaal met je door via een videocall hoe je deze quiz technisch kunt organiseren voor jouw team.

Als je de Pub Quiz for Business koopt, neemt Sam contact met je op, zodat het een groot succes gaat worden in jouw bedrijf.

Online Teamuitje

Heb jij speciale wensen of wil je een online teamuitje op
maat, neem dan contact op met Sam.

Online teamuitje voor bedrijven

Pubquiz for business

Pubquiz voor bedrijven

6 rondes

€ 300,- ex btw

  • Onbeperkt aantal deelnemers
  • 7 dagen toegang tot de Pubquiz
  • 6 interactieve rondes
  • Via Zoom, MS teams of een ander platform

Pubquiz for business

Pubquiz voor bedrijven

9 rondes

€ 300,- ex btw

  • Onbeperkt aantal deelnemers
  • 7 dagen toegang tot de Pubquiz
  • 9 interactieve rondes
  • Via Zoom, MS teams of een ander platform
Online Teamuitje

Liever gebruik maken van een Quizmaster
bij jouw online teamuitje?
Dat kan!

olvg logo Online Teamuitje

“Gisteren de online pubquiz van Sam voor zo’n veertig collega’s zelf gepresenteerd. Een mooie gezamenlijke start van het nieuwe jaar! Het ging super goed, allemaal positieve reacties! De pubquiz zit dan ook uitstekend in elkaar, zowel qua opbouw, vragen als techniek. Doordat Sam alles vooraf duidelijk uitlegt en goede tips geeft waar je als presentator op moet letten is het ook voor een first-time-quizmaster te doen 😊.

Monique van der Valk – OLVG

Online Teamuitje

“We hebben vanavond een super leuke pubquiz online gedaan. “Sam’s Pubquiz was voor ons een ideale manier om samen een middag online door te brengen. De rondes waren afwisselend en de vragen geschikt voor een breed publiek. De instructies van Sam waren erg waardevol en het is mooi om te zien hoeveel zorg en energie ze in haar quiz heeft gestopt. Al met al een geslaagde middag met veel positieve reacties van collega’s!”

Chris Hoorenman – Nationale Nederlanden

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.