Pubquiz voor de Nieuwjaarsborrel

Wil jij je team weer echt verbinden na de kerstvakantie en het nieuwe jaar met een nieuwjaarsborrel samen beginnen?  Dan is de pubquiz van Sam’s Pub Quiz dé oplossing voor de nieuwjaarsborrel. Sam’s Pub Quiz presenteert een op maat gemaakte pubquiz voor de nieuwjaarsborrel. Dit kan een Nieuwjaars Pub Quiz zijn of een op maat gemaakte teambuildingsquiz bij jullie met met elkaar heel hard gaan lachen om elkaars antwoorden bij de persoonlijke vragen. Juist in het nieuwe jaar is het tijd voor verbinding, ontspanning en gezelligheid.  Wil je meer weten over deze pubquiz voor de nieuwjaarsborrel? Klik dan op de informatiebutton.

“Sam heeft voor ons een geweldige pubquiz gemaakt! Het werd een mix van Sinterklaas, kerst en oud- en nieuw vragen. Zij presenteert het met veel enthousiasme en weet ook iedereen mee te krijgen hierin! Dit is zeker een aanrader voor alle quizzen!!!!!”

Michael Braams

Wat een superavond!

Snelle en duidelijke communicatie via app en mail met Sam en collega’s, het was echt een super leuke avond met veel lachen en gezelligheid. Ik ben blij dat we gekozen hebben voor Sam’s Pub Quiz en zou het zo weer doen! 🎉

Roy Fijnma

Sam, with her experience, enthusiasm and excellent organizational skills, offered us a great Pub Quiz event (in English)! To be honest: it was even above our expectations. With the tools she uses, she creates the perfect ambiance and atmosphere for having a wonderful event.

The Pub Quiz box with goodies was also perfectly arranged by her.
Thank you very much Sam!

Jacqueline (Qorvo)

Jacqueline

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.