Online Pub Quiz

Online pubquiz

Is het niet mogelijk om met z’n allen bij elkaar te komen, bijvoorbeeld omdat je een internationaal bedrijf bent met afdeling verdeelt over verschillen landen of zelfs continenten? Dan is de online pubquiz dé oplossing. Sam’s Pub Quiz presenteert een op maat gemaakte pubquiz online, waarbij iedereen elkaar kan zien en horen. Gezellig lachen met elkaar om de vragen en elkaars antwoorden. Ook online is het absoluut mogelijk om verbinding, ontspanning en gezelligheid te creëren. Wil je meer weten over deze quiz?

https://youtu.be/OtSZ-zaMTfQ
In dit filmpje is te zien hoe de gezellig sfeer in het team is tijdens de quiz. Je krijgt een duidelijk beeld van de interactie die mogelijk is.

Wat onderscheidt deze pubquiz van een andere quiz?

 • Bij deze pubquiz is er wél interactie mogelijk met de quizmaster en alle andere collega’s (Gewoon via de microfoon en niet beperkt tot de chatberichten naar de quizmaster)
 • Je kunt elkaar bij deze online pubquiz allemaal horen en zien.
 • Alle antwoorden worden voor je nagekeken. (Dit wil je toch ook niet zelf doen?)
 • Er wordt bij deze quiz zelfs een tussenstand gegeven.

Het grootste verschil is dat je bij deze online pubquiz echt het gevoel hebt dat je ‘uit’ bent met je collega’s. Het lijkt alsof je zelf in een spelshow zit, samen met je team, terwijl je je andere collega’s ook ziet. Bij andere bedrijven kun je de quizzen vaak alleen zien op je scherm en misschien je team waarmee je de pubquiz speelt ook, maar de rest van je collega’s zie je niet. Terwijl daar nu juist de verbinding, de magie zit. Die magie is bij deze online pubquiz wel aanwezig.

Daarnaast is er bij ook interactie met mij, de quizmaster, mogelijk. Je hoeft dus niet alleen maar te staren naar je beeldscherm. Iedereen kan elkaar zien en met elkaar praten. In tegenstelling tot andere bedrijven die een online pubquiz aanbieden, kun je dus echt praten met elkaar en ben je niet alleen aangewezen op een groeps-chat. Voor het spelen van deze online pubquiz heb je twee devices nodig. Een computer, waarop je de quiz, de quizmaster en je collega’s ziet én een telefoon waarop je je quizteam ziet.

Deze online pubquiz is niet alleen heel erg verbindend omdat je elkaar ziet en spreekt, maar ook omdat je samen met je team de meeste vragen goed wil beantwoorden. De pubquiz bestaat uit 7 ronden. Er komen bij deze online pubquiz algemene vragen, muziekvragen, filmpjes en foto’s voorbij en er wordt vooral ook heel veel gelachen om elkaars antwoorden, suggesties en grappige opmerkingen.

https://youtu.be/VkFSyWnyXnY
In dit filmpje zie je hoe de quiz eruit kan zien.

Bij deze quiz krijg je ook een tussenstand en natuurlijk als de online quiz afgelopen is de eindstand. Als bedrijf kun je bij deze online pubquiz zelf kiezen wat de prijs wordt voor de winnaars. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat het winnende team een week lang zelf geen koffie hoeft te halen. Ook kun je de verliezers een taak geven. Bijvoorbeeld een week lang kopietjes maken voor een ander team.

Pub Quiz for Business

Online teamuitje (zelf presenteren)

Is er na deze rare tijd echt een hernieuwde teamspirit nodig in jouw bedrijf? Je kunt nu je pubquiz zelf presenteren, je eigen online teamuitje, met de persoonlijke begeleiding van Sam herself. Je krijg een week toegang tot je quiz en het aantal deelnemende collega’s is onbeperkt. Als je de quiz koopt, heb je 7 dagen toegang tot de quiz. De quiz is niet te downloaden, maar je speelt hem af vanaf je account. Je krijgt wel als downloadbestanden het digitale scoreformulier, de bladen waarop de antwoorden ingevuld kunnen worden en het instructieboekje met de antwoorden. Sam neemt helemaal met je door via een videocall hoe je deze quiz technisch kunt organiseren voor jouw team.

Als je de Pub Quiz for Business koopt, neemt Sam contact met je op, zodat het een groot succes gaat worden in jouw bedrijf.

Gebruik maken van een Quizmaster
bij jouw online teamuitje?
Dat kan!

Pubquiz voor bedrijven

Pubquiz for business

Pubquiz voor bedrijven

6 rondes

€ 300,- ex btw

 • Onbeperkt aantal deelnemers
 • 7 dagen toegang tot de Pubquiz
 • 6 interactieve rondes
 • Via Zoom, MS teams of een ander platform

Pubquiz for business

Pubquiz voor bedrijven

9 rondes

€ 300,- ex btw

 • Onbeperkt aantal deelnemers
 • 7 dagen toegang tot de Pubquiz
 • 9 interactieve rondes
 • Via Zoom, MS teams of een ander platform

Heb jij speciale wensen of wil je een pubquiz op
maat, neem dan contact op met Sam.

“Hartstikke leuke pubquizz, online, coronaveilig teamuitje. Sams geduld met digitaal minder vaardigen is geweldig. Uiteindelijk zorgt Sam dat iedereen dan ook online is en kan de pret beginnen. Iedereen werd tijdens de quizz enthousiast door de interactie en competitie, het leukste wat je in deze corona-tijd kan bereiken!”

Bram Thio

“Wauw wat een leuke avond hebben wij als collega’s met elkaar gehad! De twee uur vlogen voorbij en het leek toch een beetje alsof we ECHT met elkaar in de kroeg zaten. Sam doet het fantastisch, enthousiast en super geduldig met het instellen van alle techniek bij iedereen. Ik vond het jammer toen het voorbij was! Echt een aanrader….”

Lieke Blom

“Wat een geweldige ervaring. We hebben met ons team zo genoten van de online pubquiz. Sam is een geweldige presentator. Heel veel geduld met iedereen (van alle leeftijden) ingelogd krijgen in het systeem. Een erg leuke manier om in deze corona tijd een leuk uitje met je team te hebben. Even iets heel anders dan het werk. Daarnaast een geweldige verzorging van de borrelplankjes. Zo top geregeld. Echt een luxe uitje op deze manier. Dank je wel Sam!”

Suzanne van de Weerd

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.