Verrassend
Verbindend

Vrijdag 28 augustus

De online Netflix Pub Quiz

Omdat het vorige keer zo´n succes was, doen we hem gewoon nog een keer. De online Netflix Pub Quiz. Heb je hem al een keer gedaan, dan zul je moeten wachten op de volgende quiz. Er komen 72 vragen over series, films en documentaires die te zien zijn op Netflix. Met natuurlijk 72 verschillende antwoorden. Er zijn acht ronden. Geef jouw team nu op met het formulier! De investering in deze leuke avond is € 20,00 per team. Het aantal personen is maximaal 10. Er is maar plek voor 20 teams. Schrijf je dus snel in, voordat het vol is. Heb je binnen een kwartier geen betaallink ontvangen, laat het dan even weten.

Wat maakt Sam’s Online Pubquiz leuker dan al die andere?

 

Op dit moment wordt een online pubquiz vaak gestreamd. Wat ontzettend jammer is bij dit soort gestreamde quizzen is dat er geen echte interactie mogelijk is met de presentator, dat je geen idee hebt tegen welke teams je aan het spelen bent, dat je tussendoor niet ziet op welke plek jouw team staat en dat de eindstand pas de volgende dag bekend is. Daarom is deze online pubquiz is anders.

Sam’s Online Pubquiz is anders

Dit is niet zomaar een online pubquiz, maar eentje waarbij je allemaal ziet. Je krijgt bij deze online pubquiz wel een tussenstand en natuurlijk een eindstand. En bij deze online pubquiz is er echte interactie met de presentator en alle andere deelnemers mogelijk. De quiz wordt op een hele enthousiaste manier gepresenteerd en er is alle ruimte om grapjes te maken tussendoor. Zowel met elkaar als met de quizmaster.

Wat heb je nodig voor deze Online Pubquiz

Voor het bijwonen van deze quiz heb je wel twee apparaten nodig. Een computer of laptop om naar de quiz te kijken en een telefoon om te overleggen met je team. Sam’s Pub Quiz maakt gebruik van de betaalde versie van Zoom en daarom is hij veilig en avg-proof.

Voor wie is deze Online Pubquiz?

Deze online pubquiz is voor iedereen die met een groep collega’s, vrienden of familie een gezellige activiteit wilt doen. In deze coronatijd is de eis nog steeds anderhalve meter afstand en om geen boete te riskeren, kun je deze online pubquiz doen als thuisuitje. En het fijne van dit uitje is dat je elkaar allemaal kun zien en spreken tijdens de quiz. Een ander fijn voordeel is dat er tijdens deze online pubquiz altijd je favoriete drankje en hapjes zijn, want die haal je ten slotte zelf.

× App me!