Agenda

Beschikbaarheid Sam’s Pub Quiz

Omdat Sam’s Pub Quiz verschillende quizmasters heeft, kunnen er meerdere quizzen tegelijkertijd plaatsvinden. Je kunt daarom altijd het beste even telefonisch contact opnemen bij interesse voor een teamuitje. Je kunt kiezen voor een teambuildingsquiz op maat met gepersonaliseerde vragen over teamleden of een pubquiz met keuze uit meer dan 300 verschillende ronden. Ook is het mogelijk om voor een 30 seconds toernooi te kiezen, waarbij je steeds tegen andere collega’s een potje speelt.

Pub Quiz for Business is altijd beschikbaar

Mocht er toch geen plek meer zijn, dan is er toch nog een mogelijkeid om onze quiz te kunnen spelen bij het teamuitje.  Deze optie heet ‘Pub Quiz for Business’.  Deze quiz presenteren wij niet, maar dat doe jij, iemand uit je organisatie of uit je kennissenkring die dit leuk vindt om te doen.

Deze optie kost maar 300 euro (excl. btw) en kun je altijd spelen. In het filmpje zie je welke ronden je koopt en ook de vragen die erbij horen. Naast de quiz en het instructieboekje, krijg je ook een begeleidingsgesprek van Sam, waarin ze je gedetailleerd uitlegt hoe jullie dit voor jouw organisatie het beste kunt organiseren en presenteren.  Ook bij deze quiz maak je gebruik van 2 devices en je krijgt uitgelegd hoe je dit technisch kunt aanpakken.

In de webshop kun je kiezen voor een quiz met 6 of 9 ronden. Daar kun je de quiz aanschaffen en als je dit doet heb je onbeperkt toegang tot de quiz voor 7 dagen. Hierdoor kun je hem in alle rust goed voorbereiden.

Pub Quiz for Business

Agenda

Klik op de link voor meer informatie en inschrijving van jouw team.

21 juni | Pubquiz bij Eetcafé bij de Buren Duiven

28 juni | Pubquiz bij Boules Bites Bar Alkmaar

6 juli | Teambuildingsquiz Min. van Justitie Den Haag

7 juli | Teambuildingsquiz Yuverta Amersfoort

7 juli | 30 seconds toernooi Café ‘t Doktertje Lichtevoorde

12 juli | Pubquiz bij Boules Bites Bar Utrecht

18 juli | Pubquiz Boules Bites Bar Amsterdam (gratis parkeren)

“Hartstikke leuke pubquizz, online, coronaveilig teamuitje. Sams geduld met digitaal minder vaardigen is geweldig. Uiteindelijk zorgt Sam dat iedereen dan ook online is en kan de pret beginnen. Iedereen werd tijdens de quizz enthousiast door de interactie en competitie, het leukste wat je in deze corona-tijd kan bereiken!”

Bram Thio

“Wauw wat een leuke avond hebben wij als collega’s met elkaar gehad! De twee uur vlogen voorbij en het leek toch een beetje alsof we ECHT met elkaar in de kroeg zaten. Sam doet het fantastisch, enthousiast en super geduldig met het instellen van alle techniek bij iedereen. Ik vond het jammer toen het voorbij was! Echt een aanrader….”

Lieke Blom

“Wat een geweldige ervaring. We hebben met ons team zo genoten van de online pubquiz. Sam is een geweldige presentator. Heel veel geduld met iedereen (van alle leeftijden) ingelogd krijgen in het systeem. Een erg leuke manier om in deze corona tijd een leuk uitje met je team te hebben. Even iets heel anders dan het werk. Daarnaast een geweldige verzorging van de borrelplankjes. Zo top geregeld. Echt een luxe uitje op deze manier. Dank je wel Sam!”

Suzanne van de Weerd

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.