De Carnaval Pub Quiz

6 rondes

Tijd om te quizzen!

De Carnaval Pub Quiz

Omdat Carnaval eraan komt is er nu een Carnaval Pub Quiz die je zelf kunt presenteren. Voor je leden van de carnavalsvereniging of misschien wel voor de horecazaak waar je werkzaam bent. Deze quiz is ook leuk om met je vrienden,familie en kennissen te spelen.

Deze quiz kun je presenteren voor teams die live aanwezig zijn, maar je kunt hem ook online presenteren. Tijdens het begeleidingsgesprek wat we voeren na de aankoop wordt er duidelijk uitgelegd hoe je ervoor kunt zorgen dat alle deelnemers elkaar de hele quiz lang kunnen zien, horen en spreken terwijl ze ook in quizteams hun antwoorden met elkaar overleggen.

Preview van de Quiz

https://youtu.be/2NdsGKsqgOE

In de quiz

Nieuwsgierig geworden wat er allemaal in de quiz zit? In de video hiernaast zie je al een sneak preview en hieronder de thema’s van iedere ronde.

Ronde 1 Muziek
Ronde 2 Algemeen
Ronde 3 Topografie
Ronde 4 Drank
Ronde 5 Clowns
Ronde 6 Muziek

Zelf presenteren online of live

Het is allebei mogelijk en je bepaalt zelf hoe je deze carnavalspubquiz presenteert. Hoe de online versie van de carnavalspubquiz eruit ziet kun je zien in het filmpje hiernaast.

Het doel van deze Carnaval Pub Quiz is om het weer eens heel gezellig te hebben samen. Lekker met elkaar mee zingen en hossen op carnavalskrakers en weer echt in verbinding zijn met elkaar. Als het door de maatregelen niet live kan, dan kan het zeker online!

Wil je liever dat wij het presenteren, dan kan dit natuurlijk ook. Neem dan even contact op, zodat we de wensen goed kunnen inventariseren.

“Sam neemt je op een hele fijne toegankelijke manier mee in een gezellige avond. Wij hebben de online Carnavalspubquiz gedaan en geweldig genoten. Zo tof om je online samen in een kroegsetting te wanen. Professioneel, gezellig en leuk. Dikke aanrader!”

Jaap Bressers

https://youtu.be/U149o7G7Ba0
In dit filmpje zie je hoe een team de carnavalsquiz online beleeft.

De inhoud van de Carnaval Pub Quiz

Speel het filmpje hiernaast af om te zien welke ronden er in de Carnaval Pub Quiz zitten en om voorbeeldvragen te zien.

Om de Carnaval Pub Quiz zelf te kunnen presenteren heb je een stabiele internetverbinding nodig en Google Chrome.

https://youtu.be/2NdsGKsqgOE
In dit filmpje zie je hoe een team de carnavalsquiz online beleeft.

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.