Home is where the Pub Quiz

Op zoek naar een quiz om tussendoor te doen om een middag of avond met vrienden, kennissen of familie nóg gezelliger te maken? Kies dan één van deze pubquizzen!

Tijdsduur1 uur
Prijs€12,50
Tijdsduur1 uur
Duur€12,50
Tijdsduur1 uur
Duur€12,50
Tijdsduur1 uur
Duur€12,50

Gisteravond ‘sinterkerst’ gevierd met de familie. Nadat we de surprises hadden uitgepakt zijn we de feestdagen pubquiz van Sam voor thuis gaan spelen. We hadden zowel de versie voor volwassenen als voor kinderen, gezien ons gezelschap. Beide versies waren een daverend succes! Leuke afwisseling qua rondes en categorieën en moeilijkheidsgraad. Daardoor voor ieder wat wils. De twee versies sluiten mooi op elkaar aan, waardoor deze goed te combineren zijn. Veel complimenten gekregen over de quiz. Ik zal deze daarom zeer aanraden voor komende feestdagen, voor het geld hoef je het zeker niet te laten! Ook gezellig voor tijdens de kerstviering op school of kerstborrel met je collega’s! Dankjewel Sam, hopelijk volgend jaar weer een nieuwe versie. 

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt ge-highfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.