30 seconds toernooi

30 seconds toernooi

Voor iedereen die gek is op het spel 30 seconds!

Hoe leuk is het om dit fantastische spel in een toernooivorm te spelen in jouw horecazaak? Met 10 echte 30 seconds speelborden waar je maximaal 20 teams bij kwijt kunt, komen wij naar jouw zaak toe. Met visuele ondersteuning leiden wij het 30 seconds toernooi dat we spelen, houden we de standen en maken we de winnaars bekend aan het einde van het toernooi.

Wat is het verdienmodel voor jouw zaak?

Met dit 30 seconds toernooi zorg je voor veel levendigheid in je zaak met teams die heel hard om en met elkaar aan het lachen zijn en gezellig aan het genieten zijn van een hapje en een drankje. Als je 5 euro per deelnemer vraagt, met een minimale entreeprijs van 20 euro per team, dan heb je met 20 teams deze avond er al uit. Alle winst van alle hapjes en drankjes die iedereen drinkt is natuurlijk voor jezelf. Als je het 30 seconds toernooi elke maand laat terugkomen op een doordeweekse avond zorgt dit niet alleen voor een volle zaak, maar ook voor klantenbinding. De meeste teams willen namelijk graag maandelijks meedoen.

Hoe werkt het 30 seconds toernooi?

Het doel van het 30 seconds spel is om als team 5 begrippen die op een kaart staan en door een van de spelers worden omschreven, binnen 30 seconden te raden. Elk goed geraden begrip levert een punt op. Het team met de meeste punten aan het einde van een ronde wint. Dit wordt bijgehouden in het toernooischema. Met behulp van een scherm leidt de presentator het toernooi in de juiste banen.

Hoe speel je het spel 30 seconds?

Het doel van het 30 seconds spel is om als team 5 begrippen die op een kaart staan en door een van de spelers worden omschreven, binnen 30 seconden te raden. Elk goed geraden begrip levert een punt op. Het team met de meeste punten aan het einde van een ronde wint. Dit wordt bijgehouden in het toernooischema. 

Bij 30 seconds gelden voor de speler die de begrippen omschrijft bepaalde regels. Wat mag deze speler zoal niet?

  • bij het omschrijven het begrip noemen of delen hiervan;
  • de technieken gebruiken ‘rijmt op’ of ‘klinkt als’;
  • verwijzen naar letters van het alfabet;
  • naar iets of iemand wijzen.

Wat mag deze speler wel?

  • praten, zingen, neuriën en gebaren maken;
  • de woorden ‘en’, ‘de’, ‘het’, ‘and’ en ‘the’ gebruiken als die in een te omschrijven naam voorkomen.

Het leuke van dit partyspel is dat je heel veel aan het lachen bent om elkaars omschrijvingen en antwoorden. Tijdens de 30 seconds avonden is er altijd een fantastische sfeer en mensen zijn door het rouleren systeem weer echt in contact met elkaar.

Wil jij een 30 seconds toernooi in jouw horecazaak?

Neem dan contact op met Sam.

Maa

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.