Nieuwjaarsquiz

Online Nieuwjaarsborrel

Mis jij je collega’s ook, wil jij je team weer echt verbinden en het nieuw jaar met een online nieuwjaarsborrel samen beginnen?  Dan is de pubquiz van Sam’s Pub Quiz dé oplossing voor de online nieuwjaarsborrel. Sam’s Pub Quiz presenteert een op maat gemaakte pubquiz voor de nieuwjaarsborrel online, waarbij iedereen elkaar kan zien en horen. Gezellig lachen met elkaar om de vragen en elkaars antwoorden. Juist nu in deze coronarigheid is het tijd voor verbinding, ontspanning en gezelligheid.  Wil je meer weten over deze pbubquiz voor de online nieuwjaarsborrel? Klik dan op de informatiebutton.

https://youtu.be/OtSZ-zaMTfQ

Wat onderscheidt deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel van een andere online nieuwjaarsborrel?

  • Bij deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel is er wél interactie mogelijk met de quizmaster en alle andere collega’s (Gewoon via de microfoon en niet beperkt tot de chatberichten naar de quizmaster)
  • Je kunt elkaar bij deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel allemaal horen en zien.
  • Alle antwoorden worden voor je nagekeken. (Dit wil je toch ook niet zelf doen bij een online nieuwjaarsborrel?)
  • Er wordt bij deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel zelfs een tussenstand gegeven.

Het grootste verschil is dat je bij deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel echt het gevoel hebt dat je ‘uit’ bent met je collega’s. Het lijkt alsof je bij deze online nieuwjaarsborrel zelf in een spelshow zit, samen met je team, terwijl je je andere collega’s ook ziet.  Bij andere bedrijven kun je de quizzen vaak alleen zien op je scherm en misschien je team waarmee je de pubquiz speelt ook, maar de rest van je collega’s zie je niet. Terwijl daar nou juist de verbinding, de magie zit. Die magie is bij deze online nieuwjaarsborrel wel aanwezig.

Daarnaast is er bij deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel ook interactie met mij, de quizmaster, mogelijk. Je hoeft dus niet alleen maar te staren naar je beeldscherm. Iedereen kan elkaar zien en met elkaar praten. In tegenstelling tot andere bedrijven die een online pubquiz voor een nieuwjaarsborrel aanbieden, kun je dus echt praten met elkaar en ben je niet alleen aangewezen op een groeps-chat. Voor het spelen van deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel heb je twee devices nodig. Een computer, waarop je de quiz, de quizmaster en je collega’s ziet én een telefoon waarop je je quizteam ziet.

Deze online nieuwjaarsborrel is niet alleen heel erg verbindend omdat je elkaar ziet en spreekt, maar ook omdat je samen met je team de meeste vragen goed wil beantwoorden. De pubquiz bestaat uit 7 ronden. Er komen bij deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel algemene vragen, muziekvragen, filmpjes en foto’s voorbij en er wordt vooral ook heel veel gelachen om elkaars antwoorden, suggesties en grappige opmerkingen.

Bij deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel krijg je ook een tussenstand en natuurlijk als de online nieuwjaarsborrel afgelopen is de eindstand. Als bedrijf kun je bij deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel zelf kiezen wat de prijs wordt voor de winnaars. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat het winnende team een week lang zelf geen koffie hoeft te halen. Ook kun je de verliezers een taak geven. Bijvoorbeeld een week lang kopietjes maken voor een ander team.

Wat zijn de kosten van deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel?

Wil je meer weten over deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel ? Neem dan even contact op. De prijs van deze pubquiz kan variëren, omdat deze pubquiz voor de online nieuwjaarsborrel op maat gemaakt wordt naar de wensen van het bedrijf. Ook wordt er rekening gehouden met het soort teamleden dat het bedrijf heeft. Ook het aantal deelnemers heeft invloed op de prijs.

Heb je een klein team of een klein budget, dan heeft Sam’s Pub Quiz ook zeker een mooi aanbod.

Sam’s Pub Quiz borrelpakket

Om een totaalbeleving te creëren bij de teamleden is het ook mogelijk om Sam´s Pub Quiz borrelpakketten thuis te laten bezorgen voor tijdens deze  online nieuwjaarsborrel. Er is geen standaardpakket voor tijdens de online nieuwjaarsborrel, want we maken alles op maat naar de wens van de klant. Zowel de inhoud van het borrelpakket als het budget ervoor  is door het bedrijf zelf te bepalen. De foto is een voorbeeld van één van de pakketten die we op maat gemaakt hebben.

“Door Corona geen mogelijkheid gehad om mijn team in het zonnetje te zetten met kerst. Gezocht naar een manier om mijn team met zorgverleners alsnog te bedanken voor hun inzet. Bij Sam terecht gekomen en zij kon aan al mijn wensen tegemoet komen.


Samen een geweldig leuke, gezellige, actieve en spannende avond gehad. Online, met een hapje en een drankje, onder leiding van Sam, een leuke pub quiz gedaan met veelzijdige vragen. Van weetjes, tot zingen en dansen. Samenwerken om de allerbeste te zijn, met uiteindelijk een winnend team.


Dank Sam, je bent een geduldige, maar vooral ook enthousiaste spelleider.”

Mariken Bouwmeester

“Samen met mijn collega’s hebben we afgelopen donderdagavond de “Kerstpubquiz” gespeeld. Gezien deze huidige periode een van de weinige manieren om samen wat leuks te doen, fijn om dit met elkaar te kunnen doen, we hebben gelachen en zeker genoten. Sam is een enthousiaste dame die de quiz op leuke en professionele wijze uitvoert!”

Angelina Schmit

“I work for the social enterprise Dignita and we have 3 restaurants. 2020 has been a really difficult year of course and our employees haven’t seen much of each other because of the lockdowns. Sam’s Pub Quiz online was the only real team activity we were able to do this year and it was amazing! Everyone had so much fun and it worked really well on Zoom where you could see so many colleagues at the same time. We even had colleagues who were abroad joining.


Sam was very professional and made the Christmas Pub Quiz very entertaining. She noticed the many different people on the call and kept everyone involved. I would highly recommend her online Pub Quiz to anyone.”

Ira Onderwater

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.