High five

Sinterklaas Dobbelspel

Download nu gratis het

Sinterklaas Dobbelspel van Sam´s Pub Quiz

Geen zin heb in het maken van surprises en gedichtjes, maar wel op zoek naar een leuke activiteit om Sinterklaas mee te vieren? Zoek dan niet verder en ontvang gratis het Sinterklaas Dobbelspel. Laat je gegevens achter in het formuliertje en je krijgt hem in je mail.

Misschien ook leuk voor je:

de pubquiz voor de feestdagen!

We hebben een nieuw product beschikbaar. De analoge feestdagen pubquiz voor thuis. Download hem ook, zodat jij een echte quizmaster kan zijn tijdens de feestdagen. Een perfecte oplossing om je tijd met familie of vrienden door te brengen tijdens Kerst of Oud & Nieuw. En omdat de feestdagen al duur genoeg zijn, nu voor maar € 12,50 euro in plaats van € 20.

Ook verkrijgbaar als Kids editie.

Welke onderdelen er allemaal in zitten, zie je als je op de button klikt.

“Als je Sam’s Pub Quiz inhuurt weet je zeker dat je goed zit. Van aanvraag tot uitvoering weet ze wat ze doet en zet ze een stapje extra waar dat nodig is. Echt een onwijs fijne partij voor je (zakelijke) evenement!”

Visma software

Martha Wildeboer

“Mega leuk voor jong en oud, hartstikke erg gelachen!”

Maike van Amersfoort

“Sam heeft voor onze afdeling de gezellige Christmas Pub Quiz verzorgd. Een absolute aanrader om verbinding te zoeken met je collega’s en compleet in de stemming van Kerst te komen.
Met haar enthousiasme en bevlogenheid heeft Sam een enorm leuke quiz neergezet, die geschikt is voor allerlei nationaliteiten en waarbij je niet anders dan vrolijk kunt meespelen!
Dank je wel Sam voor je passie en gezelligheid! Mede door jou hebben we een heel plezierige middag met elkaar gehad!


afdeling Humane Genetica, LUMC”

Elz Natzijl

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.