Pub Quiz for business

9 rondes

Tijd om te quizzen!

Is er na deze rare tijd echt een hernieuwde teamspirit nodig in jouw bedrijf? Je kan nu je pubquiz zelf presenteren met begeleiding van Sam herself. Je krijg een week toegang tot je quiz en het aantal deelnemende collega’s is onbeperkt. Als je de quiz koopt, heb je 7 dagen toegang tot de quiz. De quiz is niet te downloaden, maar je speelt hem af vanaf je account. Je krijgt wel als download bestand het digitale scoreformulier, de bladen waarop de antwoorden ingevuld kunnen worden en het instructieboekje met de antwoorden. Als je de Pub Quiz for Business koopt, neemt Sam contact met je op, zodat het een groot succes gaat worden in jouw bedrijf.

€ 75,- excl. btw

Preview van de Quiz

In de quiz

Nieuwsgierig geworden wat er allemaal in de quiz zit? In de video hiernaast zie je al een sneak preview en hieronder de thema’s van iedere ronde.

Ronde 1 Muziek
Ronde 2 Film
Ronde 3 Algemeen
Ronde 4 Geschiedenis
Ronde 5 Sport
Ronde 6 Topografie
Ronde 7 Algemeen
Ronde 8 Bekende mensen
Ronde 9 Muziek

“Al een paar jaar vaste gast bij Sams pubquiz in de kroeg! Altijd erg gezellig en altijd nieuwe, leuke vragen! Nu met quarantaine weet ze het zelfs online goed geregeld en gezellig te krijgen!!”

Marloes Hogeweg

“We hebben met ons volleybal team de ‘Home is where the Pub Quiz’ is gespeeld. Het is een leuke mix aan categorieën, vragen voor de studenten in het team en voor de ‘oudere’ in het team. Een zeer geslaagde avond!”

Sandra van Ginkel

Meer Pubquizen

Home is where the Pub Quiz

Pubquiz voor Thuis

6 & 9 rondes

€ 30,-

  • Onbeperkt aantal deelnemers
  • 7 dagen toegang tot de Pubquiz
  • 6 of 9 interactieve rondes

Pub Quiz voor business

Pubquiz voor Business

9 rondes

€ 75,-

  • Onbeperkt aantal deelnemers
  • 7 dagen toegang tot de Pubquiz
  • 9 interactieve rondes

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de sit van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.

Koop de pubquiz

Pubquiz Inhoud

Hoofdstukken Status