Horeca Quiz

Laten we samen meer klanten trekken!

Bij Sam’s Pub Quiz kun je terecht voor:

  • 30 seconds toernooi
  • Pubquiz mét quizmaster
  • Pubquiz zonder quizmaster

30 seconds toernooi

Hoe leuk is het om dit fantastische spel in een toernooivorm te spelen in jouw horecazaak? Met 10 echte 30 seconds speelborden waar je maximaal 20 teams bij kwijt kunt, komen wij naar jouw zaak toe. Met visuele ondersteuning leiden wij het 30 seconds toernooi dat we spelen, houden we de standen en maken we de winnaars bekend aan het einde van het toernooi. Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan hier verder.

Horeca Quiz met quizmaster

Actuele pubquiz

Elke maand maken we een actuele pubquiz met ronden die gaan over de afgelopen maand. In deze quizzen zitten ook altijd verborgen hints en bonusvragen die de quizzers nog alerter maken. We beginnen altijd met een muziekronde om een gezellige sfeer neer te zetten en we daar sluiten we ook altijd mee af. Dit zorgt ervoor dat iedereen altijd uit volle borst meezingt. Filmpjes die dit laten zien staan bij de hoogtepunten op Instagram.

Horeca Quiz zonder quizmaster

Presenteer je eigen horeca quiz in je horecagelegenheid

Fijn dat alles weer open is. Maar hoe zorg je er nu voor dat nieuwe klanten zich verbonden gaan voelen met jouw horecazaak? Natuurlijk door jouw persoonlijkheid en de klantvriendelijkheid van het personeel en er is ook een andere manier om klanten aan je te binden; met een maandelijkse horeca quiz!

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een horeca quiz?

Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat een pubquiz kwalitatief goed is. De variatie in de ronden, het niveau van de vragen, de mooie visualsatie van de horeca quiz, want het oog wil ook wat, de actualiteit en de lengte van de quiz.

Variatie

Het allerbelangrijkste is dat de klanten de horeca quiz leuk vinden om te doen. Als een quiz gevarieerde ronden heeft waarbij muziek, foto’s, filmpjes en vragen elkaar afwisselen is er voor elk teamlid wat wils. De quizzen beginnen en eindigen altijd met een gezellige muziekronden, want daarmee begint de quiz heel sfeervol en eindigt hij altijd met meezingende klanten. En als er dan ook nog veel humor in de quiz zit, waardoor je kunt lachen om elkaars antwoorden zorg je met de quiz nog voor meer extra verbinding.

Niveau

Het allerbelangrijkste is dat de klanten de quiz leuk vinden om te doen. Als een quiz gevarieerde ronden heeft waarbij makkelijke en moeilijke vragen op de juiste manier gecombineerd worden dan heeft iedereen een topavond. Je wilt natuurlijk niet het gevoel hebben dat je niets weet met je team en als een quiz te makkelijk is, is het niet uitdagend genoeg. En als er dan ook nog veel humor in de quiz zit, waardoor je kunt lachen om elkaars antwoorden zorg je met de quiz nog voor meer extra verbinding.

Goede zichtbaarheid

Wat ook belangrijk is, is dat de vragen in de pubquiz mooi visueel zichtbaar zijn. Omdat het vaak gezellig rumoerig is in de ruimte wil je voorkomen dat de klanten de vraag niet meekrijgen door ruis. Daarom is het fijn als de vragen ook in beeld verschijnen, zodat iedereen kan meelezen.

Actueel

Het is bij de pubquiz ook fijn als hij aansluit bij de maand waarin hij gegeven wordt, want dan zien klanten hoe actueel de horeca quiz is. Er zullen dus verschillende themaronden in zitten. Dus bijvoorbeeld in februari een themaronde over carnavals of Valentijnsdag, in april themaronden over het koningshuis of Pasen, in mei een themaronde over moederdag of de Tweede Wereldoorlog, in juni een ronde over vaderdag en ga zo maar door.

Lengte

Niets is zo teleurstellend als een quiz waarbij je de hele tijd op de klok zit te kijken of je de laatste ronde nog wel kunt spelen, omdat je eigenlijk nog een laatste trein moet halen of een oppas moet aflossen. Daarom bestaat deze quiz altijd uit 6 ronden en die duren ongeveer een kwartier per ronde. Dat is met het nabespreken van de vragen erbij. Deze Horeca quiz duurt dus anderhalf tot twee uur exclusief de pauzes die je zelf inlast voor de extra verkoop van comsumpties.

Kies hierom voor Sam’s Pub Quiz!

Met al deze factoren is rekening gehouden bij onze quizzen. Daarom kunnen we garanderen dat klanten een avond met Sam’s Pub Quiz zeker voor herhaling vatbaar vinden. Dit is ook terug te lezen in verschillende reviews.

Ben je benieuwd? Probeer dan gerust eens de Pubquiz van de maand. Is dit een succes, dan kun je ook altijd nog een kwartaal of jaarabonnement afsluiten tegen een gereduceerd tarief.

Heb jij speciale wensen of wil je een horeca quiz op maat neem dan contact op met Sam

Onze Pubquizzen voor de horeca

Horeca quizzen

Jaarabonnement Horeca pubquizzen

6 rondes

€ 159,- per quiz

  • Iedere maand toegang tot een nieuwe quiz
  • 10 quizzen (de maanden juli en augustus niet)
  • Leuke thema’s

Horeca quizzen

Horeca pubquiz van de maand

6 rondes

€ 200,-

Eerst de horeca pubquiz uitproberen of interesse in een aantal quizzen per jaar? De maandelijkse horeca pubquiz is ook los verkrijgbaar.

Liever gebruik maken van een Quizmaster
voor jouw Horeca pubquiz?
Dat kan!

Horeca quiz themaronde 2023

Januari 2023Top 2000/ oud & nieuw/kaas
Februari 2023 Carnavalskrakers/clowns
Maart 2023 Provincies/tunes van series/reclameslogans
April 2023 Koningshuis/ Pasen/konijnen
Mei 2023 Moeders/dieren/pasta
Juni 2023 Vaders/sport/bier
September 2023 Zomerhits/Vakantie
Oktober 2023 Dieren/kabouters/oktoberfest
November 2023 Halloween/ snorren
December 2023Kerst/Starwars/Efteling

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.