sams pub quiz

Sam’s Pub Quiz
Verrassend verbindend

Pubquizzen en andere activiteiten – Verrassend Verbindend

Wil je een gezellige, grappige, mooie pubquiz van goede kwaliteit ? Één waar jouw team, personeelsleden, vriendengroep of familie nog lang met heel veel plezier op terugkijkt? Die zorgt voor extra verbinding en veel lol en waar je zelf geen omkijken naar hebt?

Dan hoef je niet verder te zoeken!

De activiteiten van Sam’s Pub Quiz zijn:

  • in te zetten voor bedrijven, particulieren en horeca
  • een gezellige manier om meer connectie te krijgen tussen de deelnemers;
  • de perfecte aanvulling om je dag echt compleet te maken;
  • speciaal voor jouw wens op maat te maken.
  • een manier om de deelnemers humoristisch met elkaar te verbinden;
  • helpend bij het terugdringen van het ziekteverzuim;
  • uitjes waar men het jaren later nóg over heeft;

Sam’s Pub Quiz maakt van elk activiteit een memorabel feestje en je hoeft er zelf bijna niets voor te organiseren!

Teambuildingsquiz

Op zoek naar een ontspannen en teambuildingsactiviteit waarbij je door middel van persoonlijke vragen en antwoorden van de teamleden een nog hechter team wordt? Raad welk antwoord is gegeven door wie en lach om elkaars briljante verhalen achter de antwoorden.

Horeca Pub Quiz

Zou je op doordeweekse dagen meer gasten in je horecagelegenheid willen hebben? Dan is Sam’s Pub Quiz hier de oplossing voor.  Niet alleen zorgt deze quiz voor een mega-omzet op een normale doordeweekse dag, maar de quiz creëert ook klantenbinding.

Feestje

Organiseer je een teamuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, babyshower, familie-uitje, of andere bijeenkomst en ben je op zoek naar een gezellige quiz waar iedereen aan mee kan doen? Je kunt zelf een quiz presenteren of wij doen dit voor je.

Nieuw product: pubquiz voor de feestdagen!

Volwassen & kids editie

We hebben een nieuw product beschikbaar. De analoge feestdagen pubquiz voor thuis. Download hem ook, zodat jij een echte quizmaster kan zijn tijdens de feestdagen. Een perfecte oplossing om je tijd met familie of vrienden door te brengen tijdens Kerst of Oud & Nieuw. En omdat de feestdagen al duur genoeg zijn, nu voor maar €12,50 euro in plaats van €20.

Welke onderdelen er allemaal in zitten, zie je als je op de button klikt.

Teambuildings pub quiz

Werknemers presteren het beste als ze autonoom gemotiveerd zijn, dit betekent dat mensen graag uit eigen beweging kwaliteit willen leveren op de werkvloer. De meeste teambuilding is gericht op doelen, missie en visie. Helaas heeft dit soort teambuilding geen blijvend resultaat als er geen aandacht wordt besteed aan sociale verbinding. Verbinding is namelijk één van de drie basisbehoeften van werknemers om autonoom gemotiveerd te zijn.

“Het belang van sociale verbinding in het team”

De teambuildingsquiz is niet alleen gericht op samen overleggen in een team, maar vooral op de sociale verbinding. De personeelsleden vullen van te voren een vragenlijst in. Van alle gegeven antwoorden wordt er een quiz samengesteld. Daarbij zit ook een muziekronden met guilty pleasure liedjes van de teamleden en ook een kleuterfotoronde komt voorbij. Elk personeelslid staat even centraal in de quiz met een bijzonder of verrassend zelfgegeven antwoord, liedje of foto. Hierbij komen de leukste verhalen van iedereen aan bod. Op die manier leert iedereen elkaar op een andere manier kennen, waarbij echte interesse in elkaar wordt gewekt. Dit is de ultieme manier om sociale verbinding tot stand te brengen of te stimuleren. En het bijzondere is dat het hele team het ervaart als een uitje, terwijl er eigenlijk gewoon keihard gewerkt wordt aan teambuilding.

De duur en de kosten van de quiz zijn afhankelijk van de wensen, dus neem voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek contact op met Sam’s Pub Quiz.

Bekijk in deze video hoe leuk de teambuildingsquiz kan zijn en wat voor soort vragen en antwoorden je kunt verwachten.
https://youtu.be/9kXcxDk87DM
Wil je weten hoe het team van 365 dagen succesvol de teambuildingsquiz vond? Bekijk hier de testimonial.
Pub Quiz

Pub Quiz

Pub Quiz

Pub Quiz

“Verrassend verbindend!”

Gezellige Pub Quiz met zelf te kiezen ronden.

Naast de teambuildingsquizzen verzorgt Sam’s Pub Quiz ook pubquizzen op locatie (of online) met gewone vragenronden voor teamuitjes. Een pubquiz is een goed idee als geen zin meer hebt om je team weer het bowlen en steengrillen voor te schotelen. Gezellig onder het genot van een drankje met elkaar in teams tegen elkaar strijden, zorgt voor een fantastische teamactiviteit.

Samenwerkingen

Sam’s Pub Quiz werkt samen met verschillende horecalocaties en catering services, waardoor een complete middag of avond met heerlijk eten en/of drankjes op een eigen locatie ook tot de mogelijkheden behoort. Heb je een budget per persoon en heb je geen zin om zelf alles te regelen? Laat dan Sam’s Pub Quiz het werk voor je doen. In overleg zal er dan een passend programma aangeboden worden.

De duur en de kosten van de quiz zijn afhankelijk van de wensen, dus neem voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek contact op met Sam’s Pub Quiz.

Maandelijkse Horeca Quiz Sams Pubquiz

Sam Pub Quiz

In verband met Corona konden we helaas niet in groepsverband een pubquiz op locatie houden, maar via Sam’s Pubquiz hebben we toch een hele goede vervanging gehad.

Het was een zeer geslaagde middag, wij hadden ook een borrelpakket bij haar afgenomen. Deze hebben we in samenspraak met de organisatie samengesteld. Voor ons was het een zeer geslaagde middag waarbij we veel plezier en veel gelachen hebben.

Zeker een aanrader!

Dennis Smit

Sam Pub Quiz

“We hebben vanavond een super leuke pubquiz online gedaan. Met enthousiaste quizmaster Sam. We hadden ondanks dat we thuis zaten, toch het gevoel er even uit te zijn. Leuk om met mijn collega‘s van kinderafdeling BOS van het LUMC te doen. Het lukte iedereen om mee te doen. We waren blij!”

Norissa ten Brink

Sam Pub Quiz

“Sam’s online pub quiz is een aanrader. Vanuit Jumbo Supermarkten hebben wij veel gezocht en meerdere aanbieders vergeleken. Sam is een lieve dame die haar vak met passie uitvoert. Ze werkt met een professionele team en is zeer representatief. Vanuit Jumbo Supermarkten heb ik als organisator veel lovende woorden over haar optreden gekregen. Prijs/Kwaliteit verhouding uitstekend!”

Halil Kilic

“Hartstikke leuke pubquiz, online, coronaveilig teamuitje. Sams geduld met digitaal minder vaardigen is geweldig. Uiteindelijk zorgt Sam dat iedereen dan ook online is en kan de pret beginnen. Iedereen werd tijdens de quizz enthousiast door de interactie en competitie, het leukste wat je in deze corona-tijd kan bereiken!”

Bram Thio

“Wauw wat een leuke avond hebben wij als collega’s met elkaar gehad! De twee uur vlogen voorbij en het leek toch een beetje alsof we ECHT met elkaar in de kroeg zaten. Sam doet het fantastisch, enthousiast en super geduldig met het instellen van alle techniek bij iedereen. Ik vond het jammer toen het voorbij was! Echt een aanrader….”

Lieke Blom

“Wat een geweldige ervaring. We hebben met ons team zo genoten van de online pubquiz. Sam is een geweldige presentator. Heel veel geduld met iedereen (van alle leeftijden) ingelogd krijgen in het systeem. Een erg leuke manier om in deze corona tijd een leuk uitje met je team te hebben. Even iets heel anders dan het werk. Daarnaast een geweldige verzorging van de borrelplankjes. Zo top geregeld. Echt een luxe uitje op deze manier. Dank je wel Sam!”

Suzanne van de Weerd

Het gezicht achter Sam’s Pub Quiz

Sam van den Haak

Welkom, ik ben Sam. Wat leuk dat je op de site van Sam’s Pub Quiz bent beland!

Van kinds af aan ben ik gek geweest op het spelen van spelletjes en sinds 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden. Ik verzorg (teambuildende) quizzen met op maat gemaakte vragen en antwoorden over de deelnemers. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar echt in verbinding te zien tijdens de quiz. Met de telefoons aan de kant en de drankjes in hun hand vliegden de yessen, jaa’s en de zie-je-wels om je oren. Er wordt gehighfived om elkaars briljante antwoorden en nog harder gelachen om de foute. Ook maak ik maandelijks een nieuwe actuele quiz die ik door het hele land in horecagelegenheden presenteer. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Sam’s Pub Quiz garant staat voor een middag of avond vol plezier en dat de gepersonaliseerde quiz over de teamleden door klanten genoemd wordt tot het leukste bedrijfsuitje ooit.

× App me gerust!